Alfabeta Kızlarr 12 haftalık oldum bugün doktora ptesi gidicem. 12 haftalık kontrol rutininde neler oluyorr :)
MiniKaya Alfabeta rutin kontrol canım tansiyon ölçüler kilon ölçülüyor ultrasonda bebişini görüyorsun eğer ikili test yaptırmadıysan doktorun yaptırmanı isteyebilir bu dönemde 😊
Tugce1803 Alfabeta Bebeğin genel durumuna bakılıyor. Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor. İkili test yaptırıyosun bu kadar🌸
MiniKaya Alfabeta eğer bebişinin pozisyonu uygunsa yani bebeğin göstermek isterse % delik bir tahminde bulunabilir canım 🌸 ben 22. Haftadayım hala bekliyorum cinsiyetini göstermesi için 😀
EdanurZ Seherr Alfabeta bende yarın gideceğim 13+3 de bakalım bana cinsiyetle ilgili bişey söylicek mi 🥰😍
Alfabeta MiniKaya uzun süre öğrenemeyenlerde var inşallah en kısa zamanda belli olur seninkidee zor valla çatlarım ben 😁 sağlık olsun önemli olan o 🤲🏼
Berna23 12+4 olarak bugün gittim ikili test için ölçüm yapıldı kan alındı. Tansiyon kilo kontrolü oldu büyük ihtimalle de kız dedi bakalım artık hayırlısı 🤗
Alfabeta Berna23 hayırlısı olsun sağlıkla kucagına al inşallahh. Bakalım bana ne dicekler ptesi iple çekiyorum 😁
Alfabeta EdanurZ aslında 13+2 son adete göre benimde ama doktor en son gittiğimde bir kaç gğn geri demişti belkii şimdi öne bile geçmiştir 🥳😁
MiniKaya Alfabeta amin canım 🤲🏼 Sabrediyorsun malesef kendini ne zaman göstermek isterse bekliyoruz işte 😀😀