Yesmckmk Kızlar Ankara üniversitesi tıp fakültesi diğer adıyla Cebeci tıp diye de biliniyor. Hastaneye giden Dogum yapan bileği verebilecek olan var mı?
Anneolmayahasret Yesmckmk canm hastanr iyi ama virus nedeniyle yeni gebe kabul edilmiyodu hastaneyi ara sor bence
nisemom Yesmckmk tadilat vardı yeni gebe kabul etmiyorlardı en son ama araya corana girdi ne yaptılar daha sonra bilmiyorum
Patiiiiinnnn Canım görümcem geçen yıl Doğum yaptı orda çok memnun kaldı bu 2. De orada düşünüyor fakat yanlış bilmiyorsam 18 haftadan sonra kabul etmiyorlar sanırım arayıp sormakta fayda var
Yesmckmk Patiiiiinnnn benim kuzenimin eşi orada yenidoğan bölümün de çalışıyor ben 27 haftalıkken aldılar kuzenim sayesinde. Ama daha önce hastaneyi hiç bilmediğim gitmediğim için sorayım dedim. mesela özel oda kiralaması falan nasıl oluyor? Dogum anında mı ayarlanıyor?
Yesmckmk Anneolmayahasret canım takipli hastayım orada bende. Ama hastaneyi nasıl nedir bilmiyorum. Normalde özelde takipliydim ama çok ucuk fiyat istediler sonradan. Bende Dogum için en iyi burayı bulabildim. Kuzenim eşi çalışıyor orada.
Yesmckmk nisemom orada takipliyim şuan canım. Ama hastaneyi hiç bilmiyorum 2 defa gittim 3. Gidişim olacak ayın 5inde. Bilmediğim için bileği almak istedim. İşleyişi nasıl. Doğumlar nasıl ?
honeyland Yesmckmk kuzenininizin eşi çalışıyorsa ona sorup bilgi edinebilirsiniz o daha Sağlık lı Bilgi verir size sizde buraya yazarsınız 😊