Merveatay Merhaba kizlar aranızda amigurumi yapabilen var mı ben ahtapot cok istiyorum ama sayfalarq bakiyorum çok para istiyorlar. Böyle evde kendisi yapan var mı aranızda zor mu acaba
Gamzemesee Merveatay canim hic zor degil zaten aciklamalaryla anlatyolar tuylenmiyen bi ip alip pekala oreblrsn ben ahtapot kopek kuzu oreblyorum herseyin tarifini a dan z ye anlatyolar zaten
RukiyeOzdmr Merveatay ay kuzum sen yaparsın çok basit bende hep böyle bakıyordum ucuza bulayım alayım diye . Bi deneyeyim dedim var ya hep yapıyorum çok hoşuma gitti 😂
Gokselin Merveatay satmıyorum ama ipleri ayarlar iplerini alır öreriz ama resim at bi sen bana ona göre bakım yapabilir miyim
RukiyeOzdmr Merveatay dene dene yap kesin yaparsın çok para çünkü. Bide tanımadığımız insanlar yapıyor ürünleri nasıl ipi nasıl eli nasıl bilemiyoruz… alacaksan eğer ki görmeden de alma derim ☺️
Anneolmayahasret Merveatay Nilbebek06 insatgram sayfasi akrabamizin sayfasi kendisi yapiyo istek uzerine modellerde yapiyo canm.iletisime gecebilirsin🌿