Kızlar meraba 🥰 ay çok özlemişim burayı gözlerim doldu şuan ❤️❤️ bende doğurdum ve doğum hikayemi yazmak istedim. İlk başta yazmıycaktım çünkü kötü bir doğumum oldu ama sizinle paylaşmak istiyorum. Herkez gibi bende hep doğum hikayelerini okuyup acaba bende doğurucak mıyım diyordum ve doğurdum çok şükür. Hadi başlayalım 😂
Hamileliğim çok şükür sıkıntısız kanamasız bulantısız geçti. Sadece 20 kilo almıştım ve çok şişmiştim hele ki son zamanlarda.Pandemiden kaynaklı yürüyüşe bile çıkamıyordum.son haftalarda sancılarım başladı yani 35 haftalıkken falan.Vucüt iyice ağırlaşmıştı.37 haftaya kadar bekledim.Ara ara yalancı sancılarım oluyordu.37 haftalıkken kontrole gittim alttan muayene oldum 2 cm açıklık dedi doktor yatış yapalım sana dedi yok dedim 2 cmle yatmak istemedim ve çıktım akşam kasılmalar sancılarım arttı takip ettim ama yarım saate bir 10 dk ya bir hep düzensizdi eşim hastaneye gidelim dedi yok dedim.Sonra tuvalete girdim kanamam olmuş ama biliyordum alttan muayeneden sonra kanamanın olabileceğini bekledim yine zaman geçtikte daha da arttı kanamam ve hastaneye gittik açılmam 5 cm 😱 hemen yatış dediler. Yatırdılar hastaneye ama yanımda kimse yok tek başımayım ilk doğumum başıma ne geleceğini bilmiyorum telefon yok psikolojim berbattı. Doğumhaneye yattım doktor gidip gelip kontrol ediyor bana demez mi sen daha 37 haftalıksın 5 cm açıklık böyle dopurtturamam yoğun bakıma çıkaralım seni orda bekleyelim diye bende tamam dedim tabi ohh herşey çok güzel falan yoğunnakıma çıktım orda yine tek başımayım telefon yok kimseyle konuşamıyorum sancılarım bir başladı benim kıvranıyorum ama ben kızlarrr 4 gün kıvrandım hastanede 4 gün aralıksız sancı çektim nstye bağladılar beni yerinden kalkma diyorlar ama o sancı 5 dk bir gelince nasıl kalkmayım süründüm resmen hayatım boyunca unutmuycam gidip gelip doktor kontrol ediyor açılma yok daha 37 haftalıksın ne kadar durursa iyi açılmam kendi olsun müdahale etmiycez diyo ama kıvranıyorum ben 4 gün yıktım hastaneyi resmen suni verin suyumu patlatın bile yapın ölüyorum ben diyorum yok 4 günün sonunda suyum geldi doğumhaneye hadiiii 1 buçuk saat de orda ıkındım o sancıdan daha beterdi tamam doğdu bitti dedim doğumdan 5 gün sonra dikişlerim patladı tekrar hastaneye yattım sonra oğlum sarılık geçirdi tekrar yattık allahım ne günlerdi ama yaaçok şükür şuan ikimizde sağlıklıyız Evimizdeyiz 50 gün oldu çok başka bişeymiş evlat. AMA tecrübe ettim ki rabbim nasip ederse Bi daha doğurursam özelde ve sezeryan olmak istiyorum uzun oldu biraz yani ben aslında özetle anlattım daha neler çektim hastanede neler 😂hakkınızı helal edin ha bide happy Kids geçtim burası kadar güzel değil ya 😂