CansuAkplt Ben yıllardır ağda kullanıyorum ama hamileliğimde zorlandım ve derim çok hassaslaştı ağda derimi kaldırıyor jilet sevmiyorum bitkisel tüy dökücü vs önerir misiniz lütfen 🙏🏻
bebegim_28 CansuAkplt 24 haftalık olcam 1 hafta öncesine kadar hep kendim aldım normal çam sakızı ağdası ile bacaklarımı sir ağda ile alıyorum ama en son pazar günü yaptım ve çok zorlandım büyük ihtimalle artık kuaföre aldırmaya başlarım bir ay sonra
Yaseminozel CansuAkplt bende özel bölgeyi göremeyenlerdenim aynayla fln iki büklüm zor oluyordu jilette çok kaşıntı yaptı bu ıce terapyi deniycem en kısa zamanda yorumları çok iyi bide sadece eczanelerde satılıyor olması hamilelikte de kullanılıyor olması içimi rahatlattı bakalım 🙂
Burcan17 Yaseminozel internet sayfalarında hamileler üzerinde denenmemiştir yazıyordu. Bir sıkıntı olmasın. Ben de denemeyi düşündüm ama güvenemedim sonradan.
Yaseminozel Burcan17 eczacımıza danıştım ben Sivas’ta yaşıyorum daha onların elinde yokmuş gelir gelmez alıcam bakalım
Minigimm2020 Mamahappy ben gobegime agda vuruyorum normalde acimaz ama cok canim yaniyo ve cogaldi hep vücudumda killae
1Papatya Jilet kullanıyorum tüylerimi çoğaltmadı benim aynı devam ediyor aşırı da çıkmıyor rahat benim için
snm_ CansuAkplt bacaklarımı epilasyon genital bölgeyi eldivenle hallediyorum. Şu an 25.haftamdayım ayna karşısında rahat bir şekilde alabiliyorum. Gidebildiği yere kadar artık sonrası kuaför 🙄
emine86 CansuAkplt önce eldiven goremedigim küçük kalmaları da epilasyon aletiyle alıyorum. Alamadığım yerde kuaföre gitmeyi planlıyorum jilet ve tüy dökücü kaşıntıdan öldürüyor 1 kez denemistim ilk hamileliligimde özellikle çıkarken çamaşıra takılması beni benden alıyor