Ay-Nur-ay-nur Bende yarın ikizlerimin kalp atışını duyacam inşallah 5+6 yız iki gün önce hafif bir lekelenmem oldu dr hiç kalkma yat dedi ultrasonda kalp atışını görüyorum ama net değil salı günü net olarak duyacaz kısmetse 🧿
Umran007 Tugbaslan3458 biz 6 haftalıkken gitmiştik içi doluydu ve kalp atışını duyduk 95 atıyordu yalnız doktor 120 nin altında olmaması gerektiğini söyledi haftaya gelin dedi . Bayram sonu gidicez tekrar
Tugbaslan3458 Elif19851985 aynen stres olmamak için beklemk istitiyorum ama çok sabırsızım gidince net sonuç almak istiyorum 🤲🏻 inşallah sende hayırlı ve güzel haberler alırsın siz ne kadarliksiniz
1Nihal Aysafak Amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🙏 ben cuma günü duydum 6+5 dik bugün 7+1 iz inşallah sizde duyarsınız 🥰
Akile3333 Çok şükür kalp atışını gördük şuan dinletmedi çünkü otizm yapar dinletirsem küçük dedi gelişimi çok iyi böyle devam et dedi Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile kucağımızada alırız🙏
Ay-Nur-ay-nur Akile3333 neden dinletirse otizm yapar anlayamadım bende yarın duycam inşallah merak ettim
Akile3333 Ay-Nur-ay-nur 6 hafta 4 günlük hamileyim bu sürede dinlemek iyi olmaz otizm e sebep olur dedi ayın 8 de büyümüş olur o zaman da duyarız dedi
Rehile Akile3333 benmkide dinletmedi ama nedenini demedi bende eşimle haftaya salı özele gidicez Duymak istiyoruz 7+4 oluruz İnşAllah Salı günü O zmn belki dinlerim
Rehile Akile3333 Haftamız aynı İnşAllah Sağ salim kucaöımıza alalım Adete göre 7+4 olmam lazm 1hafta geriden geliyo Gec döllenmedir dedi