Elfckr Merhaba arkadaşlar, bebeğiniz hangi haftalarda doğum icin kanala girdi acaba ? 34-35 haftalarda bebeginiz kac kiloydu 🤔
cptrhb Elfckr Bende merake diyorum bunu 33. Haftamdayım 2400 gr kilosu ama kanala ne zaman girer bilmiyorum
Marryy Elfckr yarın 38 haftalık oluyoruz başı aşağıda ama kanala girmiyor 😥3.250 gr kilosu gitgide kilo alıyor nasıl normal doğurucam bilmiyorum 😰
Ecemyldz Pazartesi gittim doktor kanAla girdini söyledi nst de sancılarımda çıktı şimdi tam 37deyim hayla bekliyorum gelen yok 😂
Elfckr Ecemyldz yaaa demek daha vaktim var biraz daha bekleyecegim. 😊 Sıcaklarda zorlanıyorum biran önce kanalaa girsin doğsun istiyorum 😍 ama daha 34. Haftamız yeni bitti. 🤭
Ecemyldz Elfckr bide ilk bebekse o sabırsızlığın tadından yenmiyor en ufak bişeyde aa acaba doğum belirtisimi 😂
Elfckr Ecemyldz ayy evet canim. Dogacak olan ilk bebegim. Bir bebegimi 2 bucuk aylikken kalbi durdugu icin aldirmak zorunda kaldik. 😔
Elfckr Marryy yaaa benimde kizim olucak. Umarim bukadar inat etmez vaktinle girer, normal dogum cok istiyorum. 😍