lilayda Kizlar sezaryan olduktan sonra 1 sene içinde hamilelik yasayan ve doğuran var mi doktorum bana en az 2 sene korun dedi. Ve ssvd yapan var mi? Sezaryan oldugum icin cok pişmanım keske normal doğursaydim 2 sene beklemek istemiyorum
Deletedmom306 lilayda 🌿 Korkma kuzum yurt dışında sezeryanden sonra normal doğum yaptırıyorlar en az 6 ay geçmesi yeterli her iki doğum türü icinde. Bende sezeryan oldum ve kızım 4 aylık iken doktorum tekrar gebelik planlayabilirsin istersen dedi.
TAkilicci lilayda doktordan doktora değişir çoğu bir sene ara ile ssvd yapmaz kendine güvenen doktor yapar kimisi riske atmak istemez
Sinem_cetin22 lilayda 5sene var cocuklarmn arasında en garanti 5yil 3cu bebiş olcak doktor baglamk istiyor kararsz kaldim
Deletedmom306 lilayda 🌱 Doktorlar arasında iki görüş oluyor canım ondan kaynaklı doktorunun hangi görüşü benimsediği ile alakalı.
ElifOncul Deletedmom306 aaa siz dönmüşsünüz, o saçma olayda neden olan size oldu anlamamıştım zaten🤷🏼♀️
Emiryigit hmyrmom hayır çok rahattı ilk kalkarken zordu sadece bide 1 hafta ister istemez zorlaniyosunuz ama abartılı birşey yoktu oğluma hep kendim.baktim hastanede bile okadar iyiydim
Deletedmom3 lilayda normal doğursan da 2 sene beklemen lazım sağlıklı gebelik için vücut kendini anca toparlıyor