elkakimmon merhaba kuzular ♥ Lierac gibi ürünleri orijinal olarak nereden aldınız? . trendyolda 140 try bugun eczaneden sordum 180 try.
Manyakcadl elkakimmon canim ben bambaska bisi dicem, Lierac yerine badger belly butter i alsan cok daha memnun kalirsin bence cunku mesela Lierac i suruyorum hemencecik karnim kuruyor ama Badger la cok uzun saatler nem devam ediyor👌🏻
Byzgnr Ya eczaneden ya da dermoeczanem sayfasından alın ordaki ürünler orjınaldır ama bence trendyola güvenmeyin
Hsynry Netten aldm canım eczaneler pahalı oluyor nete göre sahte olduğunu düşünmüyorum netin eczaneciler fazla pahalı satmak istyorlar
elkakimmon Hsynry vitaminler.com, fittbull.com ve n11 de bazı satıcılardan baya ürün aldım kuzum bazılarından gerçekten pişman oldum. haklı olabilirsin orijinal ürün satanı bulmak lazım 💚
Mehtappilot elkakimmon trendyoldan almıştım Ürün güzel paketlenmiş bir şekilde gelmişti hangi satıcı olduğunu hatırlamıyorum ama..bir kutunun sonuna geldim 34 haftaya kadar hiç çatlak olmadı bebek iri diye göbek çevremde oldu ama aşırı değil şuanda 36+4 üz.