Gizemli213 Ben şuan da 7+3 üm ben 7 haftalık diyemi geçiyorum 8 haftalık mi kalp atışını duydunuz mu güzel anneler
derinsvy Gizemli213 ben geçen hafta gittiğimde 6+2 günlüktü belki duyamayabiliriz dedi 7-8 de net duyulur dedi bizimkinin kalp atışı oluşmuş ama çok uzaktan bir ses gibi azcık duyabildik makina yakalayamadı bide daha küçük olduğu için o haftalar daha uygunmuş kalp atışı için
Gizemli213 Benim asıl sorum şu doktor tam 5 haftalıklen gittiğimde 2 hafta sonra gelirsen alttan 3 hafta sonra gelirsen karından bakarız kalp atışına dedi yani 7 haftalıkken alttan 8 hafttlıkken karından dinlerim dedi şimdi ben gitsem karından bakar mı
EB1661 Gizemli213 çok saçma ne alaka 7 haftada gel bakalım olmadı 10 haftaya kadar zamanı var zaten bu doktorlar ne konuşcağını cidden bilmiyo 🤦♀️
Gizemli213 Merve8494 çok şükür o zman ben daha bekleyim bayramdan sonra mi gitsem acaba yoksa o zamanda çok geçmi olur
FundaZorlu Gizemli213 canım ben 6 haftalık Ken karın ultrason unda duydum kalp atışını eğer iyi bir doktorsa 6 haftalık Ken de duyabilir
1Nihal Son adet tarihime göre 7 haftalık olarak görünüyor cumartesi kontrolümüz var bende çok merak ediyorum kalp atışını duyarız inşallah
Gizemli213 derinsvy ben en iyisi haftaya gideyim arefe gününden önce 8+3 günlük oluyor o zamanda zaten Allah’ın izni ile duyulur
Aslihan2 derinsvy ses duyduğunda yavaş gibimiydi hemen hemen ayni gunlerde bende gittim cok kucuk olduğundan duyulmuyo dedi zor bela bir iki duyduk ama ekranda görünüyordu atışı sizinde mi öyleydi sonradan duydunuz mu ?
Rehile ben keseyi 5+5 de gördüm Dr 2haftaya gel 27 Disi gidicem inşallah 7+4 Olucaz O zmn 🙃Duyarız İnşallah
derinsvy Aslihan2 aynen öyleydi çok uzaktan bir ses gibi tam duyulmadı hatta alttan baksam duyarım ama gözüküyo zaten dedi ekranda gördük
Gizemli213 Rehile eşim uzman çavuş diyarbakırın bir köyünde görev yapıyoruz merkeze çok uzak keşke şuanda bu doktordan başka seçenek olsa zaten alttan baktırmam haftaya gittiğimde görmezse bile bir iki hafta daha bekleyelim derim alttan baktırmayı hiç düşünmüyorum