Bernagokhan Kızlar sizce az mı 10 gün geri dedi ama suyumda kan akışı da normalmiş devlette batırmıştım başka doktora özele gideyim mi usg ölçümleri arasında fark oluyor mu?
Atlass Bernagokhan normal canım bu haftalardan sonra bebekler kilomalmaya başlar bol bol yogurt peynir yumurta kuru kaysı üzüm ve ceviz ye meyve ye
Mehtap74 Bernagokhan için rahat etmesi için özele de git istersen. Arkadaşımın da böyleydi eşi yaşlanmış dedi 33. Haftada 1800 grama yakındı sezeryane almıştı doktor. 15 gün haftada 2-3 kere doktora gitti ilerleme olmayınca mecbur doğum gerçekleşti. Telaşlandırmak istemem ama yine de bir doktora daha görünün. Bazen ultrason Dan ultrason a da fark ediyor
fosforlukalem Bernagokhan 35 haftalıkken 2400 gramdı. Plasentanın kan akışında problem yoksa sorun etmeyin derim. 37′de 2600 gram oldu. Anne babası da minyon zaten. Eşim 54 kilo, ben 50 kiloyla hamile kaldım, 59 kiloyum şimdi
Bernagokhan Atlass yiyorum çok da dikkat editoeım ama az alıyor bebiş bende eşimde minyonuz sanırım genetik 😑
Bernagokhan Mehtap74 benim 30.haftadan beri böyle dopplere girdim kan akışı su normal plasenta da normal dedi kilo alıyor haftalık gelişimi durmamış dedi 10 günlük bir gerilik var dedi sadece
Mehtap74 Bernagokhan öyleyse normal ozaman diğerlerine bakılmış zaten. Bol bol dinlenin muz et peynir bakliyat tüketin solunuza yatın. Havuç suyuda bol bol tüketin. Portakal ya da limon suyuna demir ilacınızı katabilirsiniz. Bir hafta bir deneyin