Damlo Hamiş arkadaşlarım 35+4 günlük gebeyim. ASM de tahlil yaptırdım lökosit değeri 0-5 arası olması gerekirken benim 38 çıkmış acaba böyle olan var mı? Bi problem olur mu aklıma çok takıldı ya
Blackpink Damlo canim ben 1 hafta once yaptirdim 13 tü. Dun yaptirdim 52 cikti. Dr hemen antibiyotik toz ilac ve vajinal fitil verdi
hamileyizanneyiz Damlo ben 1 hafta önce yaptım 18 çıktı çok yüksek dedi hemen yarın dahiliye ye göster bu değeri dedi benim yolladığımız söyle dedi ertesi gün dahiliye ye çıktım oda yüksek buldu iğne verdi altı tane sabah akşam vuruldum
Civcivim34_44 Benim lökosit +1 protein +2 cıkmış idrar tahlilinde bu degerlerin tansiyonla bi alakası varmı sizce gittigim doktor tansiyon baslangıcı drdi ve tansiyon ilacına başlattı beni alfamed diye ama tansiyonum hep 11 7 veya 12 9 larda 35 haftalık gebeyim
Damlo Ebrusrtkpyln aradım Kadın doğumcu mu gel tekrar yapalım dedi. ASm de ki doktor harika her şey diyip durdu halbuki bende anlamadım
Ebrusrtkpyln Damlo çok enteresan benim de 7 çıktı doktorum bi doz murol şase mi ne öyle bi ilaç yazmıştı
aysegul1anne Benim de 38 çıktı bugün doktoruma gösterdim sonucu. O kadar çıkması beklendik bir durum dedi ilaç veya başka bir şey yazmadı.
Damlo Acaba başka değerlerle bir araya gelince mi enfeksiyon oluşuyor. Çünkü herkese başka bir şey söylenmiş