Kadriye42 Kızlar adetime 6 gün var 10 12 gündür gün içinde tansiyon düşüklüğü oluyor halsizlik oluyor gün boyu nerdeyse hiç geçmiyor. Ara ara kasıklarda batmalar oluyor acaba gebelik belirtisi olabilir mi? Test yapmaya da korkuyorum
Tugce1803 Kadriye42 Sanmıyorum, psiklojik belirtiler yaşıyor. 10-12gün öncesi zaten adetinin yeni bittiği döneme denk geliyor
[silindi] Kadriye42 Adetten 4 5 gün önce yaptım silik cizgi cıktı canım ama yinede baya belirgindi normal 5 tlilik testte çıktı beta hcg 74 çıkmıştı 😊
Eee1 Kadriye42 Adetinize 6 gun varmis canim. Daha dogru sonuc icin bence adetiniz gecikirse test alip yapin derim.
Kadriye42 kedilervekaranfil canim ben daha doğurmadım 33 haftadayım çok şükür bi arkadaşım var onun adına sordum bunu da bi türlü ikna edemedim çok korkuyo ya çıkmazsa diye 😊 teşekkür ederim
aakar_ Korkmayın hemen idrar testi yapıp sonucu görün sonra kan testi verin. Hayırlı haberler alırsınız inşallah🌸
kedilervekaranfil Kadriye42 Ben de sandım ki doğum yaptınız ikinci gebelik 😂Arkadaşınızın gebelik olsa bile çıkmama ihtimali çok yüksek. Sabretmek zor ama adet gecikmesine kadar beklemek en iyisi 💛 bir de erken öğrenince bir faydası olmuyor kese için bile çoook erken. Adet gecikmesinin 17. gününde keseyi gören biri olarak sabrı öneriyorum 🙃
Duygu_pb Kadriye42 Benim daha 9gün varken pozitif çıktı ama çok heyecanlı ve stresliyse beklemesi daha iyi kimi gebede kese erken görünmüyor kalp atışı erken duyulmuyor diye bu süreçte stresle bekliyorlar
burcu_1322 [silindi] sabah ilk idrarınlamı yaptın canım ben adet günümde yaptım 5 tl ilk testten tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım ve mide bulantılarım başladı 4 gün gecikti adetim pazartesi doktora gideceğim inşallah hamileyimdir
Kadriye42 kedilervekaranfil 😂 yok kuzum daha doğuramadım bekliyorum walla ya aynen arkadaşım da bekleyecek artık öyle karar verdik bakalım hayırlısı inşallah ya
[silindi] burcu_1322 Yok canım öğlen yaptım biraz bekledim ama lavaboya girmemiştim öyle çıktı inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun 😊 benim sadece belirtilerim kasıklarımda ağrı ve çok fazla lavaboya gidiyordum öyle anladım