Aysehatun Huzurr içiyorum canım iki bardak filan açık şekilde zaten herşeyin fazlası zarar çayında öyle tabi aşırı içildiğinde vücudundaki demir vitamini alıyor ama bu dediğim çok aşırı içenler yani 🤗
HaticeKutlu Bende içiyorum ama fazla kaçırırsam uykusuzluk yapıyor 🤗bide zarar olarak zaten kansızlık yaptığı için çok içmeyin diyorlar kansızlık gibi şikayetiniz olursa ona göre çok içmezsiniz☺
PasaninAnnesi Bende sabah kahvaltıda 1 2 bardak iciyorum zaten kahvaltidan baska zamanda da çay arayan biri değilim 😊
Hcrksk Demir ilacı kullanıyorsan açık olmak kaydıyla içiliyor.şekersiz olarak günde 3 bardak içiyorum
DidemYldrm Huzurr içiyorum en fazla 2-3 bardak limonlu Şekersiz zaten şeker hiç kullanmıyorum 4 yıldır
AHFKASAP Huzurr Ben gebeliğin başlarında içiyordum ama kan değerimi etkilediğini farkedince bıraktım. Zaten çokta sevmiyordum çayı 😊
rileyss Huzurr kahvaltıda genelde icmemeye calısıyorum icersem de cok acık iciyorum ben. icine limon sıkıp iciyorum bazen de
Gamze612 Eger disariya ciktiysak mecburiyetten cook acik cay iciorum, normalde de hayatimda pek yeri yoktu zaten. Simdi sut tuketiorum kahvaltida😊
Estur Huzurr valla içiyorum canım sararsa 8 10 bardak bile içiyorum tabi çay bardağıyla. Çaydan kısıtlamadım ama nescafe ve Türk kahvesini misafirlikte içiyorum sadece oda haftada 1 kereye tekabül ediyor yetiyor da zaten ☺ Yani bilmiyorum normalde çay içen bir insanın sırf hamile diye içmemesi saçma geliyor sigara gibi birşey değil ki bu