Tubadgn Kızlar doğumuma az kaldı ateşölçerde karar veremedik hangi marka alacağımızı, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum ☺️☺️☺️
Kk39 Tubadgn medisana ateşölçer kullanıyorum koltukaltindan.olculen klasiklerden doktorum en iyi sonucu onların verdiğini söyledi
nil_sugra Tubadgn ben loobex markanın 3434 modelini kullandım oğluma. Çok memnundum. Manuel ile aynı ölçüyor ayrıca hem kulaktan hem alnından ölçme özelliği var
tuzvelimon Tubadgn alacağınız kol altı ölçer olsun alından temassız falan almayın. Doktor her seferinde kol altı ölçümünü söyleyin diyor 🙄 weewell marka aldım hızlı ölçüyor
EbrarBilgem Tubadgn koltuk altından ölçülenlerden aldım eczaneden en sağlıklı sonuç koltuk altından ölçenler veriyormuş temassız ölçerler 1 eksik yada fazla ölçebiliyormuş doktor söyledi yinede karar sizin 😌
EbrarBilgem Mom47 temassızlar çıkmadan herkes koltukaltından kullanıyodu sonuçda bizde kullanırız elbet bi şekilde 😌
Mom47 EbrarBilgem yok valla eskiden kullanmamışlar bile bebeklere, ateş olduğunu anlayıp hastaneye götürmüşler 🙂 doktoruma da sordum, o da kulak ya da alından ölçen alabilirsiniz bebek durmaz dedi 🤷♀️
Serena Ben braun 2000 koltukalti atesolcerini almayi dusunuyorum hem digerleri gibi yanilma payi yok Hemde 10saniyede hizli olcum yapiyor.
EbrarBilgem Mom47 anladım canım her doktorun görüşüde farklı işte ya bizimkide koltukaltı iyi dedi insan güveniyor ne bileyim 🙄 durmassa yeni alırız artk napalım 😀
Edsn Ben bugün trendyoldan indirim vardı yorumalra bakarak unaan marka temassız ateşölçer aldım hemşire kuzenime sordum bebek küçükken koltuk altındakiler sabit durmuyor temassız almak daha iyi dedi
Unlukacar Bende çok araştırdım canım karar kıldığım omron ve braun arasında kararsız kaldım fiyat olarak biraz pahalı ama ikisininde bütçesine uygun ürünleri var