Gocmnn Kızlar şimdi mutfaktan cıkarken kapı kulbuna carptm karnımı tam bebeğin kafa tarafına denk geldi biraz canm acıyor bişey olmamıstır dimi😞
nisemom Gocmnn doktorum bana bebegin karnında suyun içinde olduğu için 10 kiloluk darbeyi 1 kg hisseder demişti. O yüzden bir şey olduğunu sanmıyorum. Hareketlerini takip et
M_N_R Gocmnn Bişey olmamiştir canim.Bendede oluyo bazen dolap kapaklarini kapatirken karnima carpiyo ve ya ayni senin gibi kapi kulpuna carpiyorum.Biraz aciyo geciyo sonra.Hem bebişlerimiz suyun icinde oyle herşeyden hasar almazlar merak etme.🧡💫
Aysenes Gocmnn birşey olmaz canım doktorum öyle bi bastırdıkı bende cocgum kafasını sabitlemek icin ölcum icin eğer o öyle bastırmaya birşey olmadıysa ufak vurmalarda birşey olmaz yani 🙄😊
Zeynepli1234 Gocmnn canım korkma bişey olmamıştır. Bende öyleyim karnım büyüdükçe istemsizce çarpıyorum hep bi yerlere hatta dün kaynar su döktüm karnıma soyuldu baya Allahtan 2 saat sonrasına kontrolüm vardı doktor bişey olmaz dedi yanık kremi verdi ☹️
Gokalpozge1 Ayy kıyamam sana yok kötü düşünme canım benim ❤️ bende geçen gün öyle bir düştüm ki sırt üstü Allah koruyor meleklerimizi korkma ama yinede için rahat etmiyorsa doktora git 🤷♀️🙏
Gocmnn Gokalpozge1 sagol kuzum 🙏 doktorum gecenlerde o cok iyi ve korunaklı biryerde kolay kolay birşey olmaz demişti ama bu kulplar demir gibi sert cok korktum carpınca. Sen nasl düştün canm
Gocmnn Unlukacar ya o kadar büyüdü ki artık karnım hep biyerlere değdiriyorum 🤦♀️ bu sefer korktm ama sert olunca
Gocmnn Aysenes evet gecen bende nst de kız cok bastırdı sasırdm bi an ama bi bildiği vardır dedm sonucta hemşire 🙄
M_N_R Gocmnn aynen yaa😂eşimde bana cok kiziyo dikkat et biraz napiyosun diye 🙄😂 1 kac aya dogurucam hala hamile oolmadigin zamanlarda yaptigim hataketleri yapiyorun.Daha dogrusu yapmaya calişiyorum🙄😂
Songul_grn Azıcık darbeyle bir şey olmaz canım için ferah olsun onlar dış etkenlere karşı iyi korunuyor sen merak etme 😊
Gocmnn Zeynepli1234 ya kıyamamm 😞 silverdin yanığa cok iyi geliyo canm sür mutlaka. Cok geçmiş olsun rabbim korumuş meleğini😇
M_N_R Gocmnn canim ya))Annelerinin sacmaliklarina ragmen sag salim gelsin in şe ALLAH bebişlerimiz🥰🤲😁
Gocmnn M_N_R kendi işimi kendim yapmadan için rahat etmiyoki🤦♀️ eşime de yaptırıyorm sagolsn yardm ediyor. Artık ağırlaşana kadar devamkee 🤣🙈