Yazgul duaların için teşekkr ederiz cnm. 4 gün önce nişanım geldi, bebeğim hareket etmiyodu 3 saattir. Hastaneye gittik. 1 cm acılmam vardı. Doktor muaye etti sonra tekrar kırmızılı kahveli kanamm oldu, çatı muayenesinden sonra normalmiş. Suyu azalmıştı bebeğin 1000 ml serum bağladılar, serum bitene kadar 3 kez nst ye bağlandım. Minik sancıları vardı doktor yatış verdi. Ama ben kalmak istemedim. 2.gün tekrar giitik nst için. Yine sancılar var ama evde geçirmek istiyorum sancılarım. 3 gün yine 11 de gittik haftalık kontrolum vardı. Detaylı baktı doktorum, ilerleme iyii istersen suni sancıyla doğurturum seni dedi, ama istemedim, çünki kızım kanala girmeye başlamıştı ara ara sancımda vardı. Doğal doğum yapmak istiyorum dedim. Eve geldim. Cumartesi tekrar gel dedi, ama gitmek içimden gelmiyorr. Happymom a göre 3 günüm var daha. Kızımı huzurlu, mutlu ve sakin kalarak konuşarak çağırıyorumm. ❤️😅 Tüm aile uyeleri iddiaya giriyor bugün gelcek yarın gelcek bebeğimiz diye. Bu aradı 39+4 deyim ultrason ölçülerine göre şuan 3400 gram 50 cm boyunda kızım ismi de SELEN 💓💓