Beyaban7 Merhaba 26 haftalik hamileyim. Sütüm olacak mi olmayacak mi bilmiyorum sizce simdiden makina almali miyim ?
Btyas34 Beyaban7 hastane çantanızda bir lansinoh bir de kaşık biberon bulundurun muhakkak ben almıştım ama götürmedim yavrum sarılık oldu
Sezensu Beyaban7 Mamajoo tekli elektrikli aldım. 2 ablam doğum yaptı ikisinde de süt sağma pompası gerekti. Şart diye düşünüyorum üstünüz olsa dahi etmediği zamanlarda sağıp siz yokken verilebilir..
Deleted5544 sütünüz olsada fazlasını saklamak icin bile gerekli ben lansinoh tekli elektrkli kullanıyorum cok memnunum başlarda ucu yoktu ucunu cıkarmak icinde kullandım
Beyaban7 Bende lansinoh almayi dusunuyorum simdi de indirime girmis. Almadan son kez bi sorayim dedim direk alayim o zaman
Btyas34 Beyaban7 tredyolda var canım YouTube da da bilgilendirme videosu var. Sütümü sağıp hep onunla verdim çok şükür meme reddi yaşamadım
Glcnblgl Ben göğüs ucu çıkarıcı ve biberon alıcaktım onun yerine tekli elektrikli lansinoh süt pompası aldım her işi görmüş oluyor tek başına inşallah işime yarar