Tazeanneg Kıııızlarrrr 33. Haftam bu haftaya kadar yoktu şuan karnımda minicik 4 tane çatlak var kiiiiiiii ben deli gibi su içen biriyim hep bio-oil sürüyordum biraz süremedim bu çatlaklar büyür mü 😤
Tstnptt Tazeanneg cnm bnm de yoktu 33 dediğim hafta çatladım krem nemlendirici de kullanıyorum olacaksa ne yaparsak yapalım engel olamayacağız galiba
elfyldrm Tazeanneg ben 38 haftamda ilk kez minik minik çatlamaya başladım şu an 39+3 olduk biraz genişliyor 🙈 su çok fazla içerim nemlendiririm ama son haftamızda oldu 😂
Tazeanneg Tstnptt sanırım vallahi ne güzel dedim bende son sonu ucuz atlattım olmadı bişi diye aynaya bi baktım bir şeyler parlak parlak ne yapalım valla demek ne yaparsak yapalım okuyor KEske olmasa ama
Tazeanneg symslmz canım ben hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri başladım sadece bu son trimester da bi süre süremedim işte yazdım bak sonuç hemen çatırdadı
Yesmckmk Tazeanneg yok artmadı kaldı bakalım öyle ama daha yol uzun bana ilerlicek gibi geliyor 👀 çünkü karnım iyice gerilmeye başladı 🙈
Tazeanneg Yesmckmk çatlicağı varsa çatlar zaten ama siz yine de önlem alın ben korkumdan yine bir şişe yağ aldım😀 ben süryim de içim rahat etsin