Ozlemkubra Busra221 evet bekleyebilirim ama bayram ve doktorum 15gün yok. Bayram zamanıda nöbetçi doktorlara kalmış olucam ve kim olduğunuda bilmiyorum yine açılmam olmayıp sezeryan olcaksam doktorum olsun hiç yoktan dedim. Yoksa en başından beri normal doğum diye uğraştım
Busra221 Ozlemkubra ay evet zamanlama kötü olmuş bende ondan korkuyodum allahtan doktorum bayram öncesi izne cıktı sadece bayramda 3 gün yok onu atlatırım inş doğurmadan. Haklısın insan takipli doktorunda doğum yapmak istiyo hakkında hayırlısı olsun belki izne cıkana kadar kendiliğinden gelir
Belmaaa Ozlemkubra canım 24 saat sürdü benim ve sadece 1 cm açıldı ebe her gelip baktığında çektiğim ağrı ve ilerleme yok demesi beni mahfetti suni sancının son yarım saati aşırı kötüydü ölmek istiyorum diye bağırıyordum ebe baktı yine 1 cm diyince her şeyi çıkarın doktor gelip sezeryan yapsın dedim doktorum biraz daha devam edelim dese de bende devam edecek güç kalmamıştı
Belmaaa Ozlemkubra 40+0dım şimdiki aklım olsa gitmez birkaç gün daha beklerdim ama işte insan riskleri de alamıyor. Bu arada benim bebeğim doğum sırasında kordonu 2 tur boynuna dolamış o yüzden kendini aşağı itmemiş açılma da olmamış yani rahmim yukarda kaldı
Ozlemkubra Bugün başka doktora gidip gözüktüm. Çatı muaynesi yaptı ve 1.5cm açılman var çok kolay doğum yaparsın rahim ağzın yumuşamış dedi bekleyelim gününü olmadı beni ararsın gelirim dedi. İnanılmaz olumluydu ve güvendim beklemeye karar verdim
Ozlemkubra Kızlar dün akşam doğumum gerçekleşti çok şükür 🌸 normal doğum oldu uzun uzun yazıcam sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim şuan hastanedeyiz
Busra221 Ozlemkubra merhaba korktuğum başıma geldi . Yarın suni ile senin gibi doğumum başltılcak cok korkuyorum sezeryana döner diye sancının s si yok. Ağrı sızı hiçbişi. Sadece 2 cm acılma ve bebeğin kafası aşırı aşağıda. İnş normal doğum yaparım cok istiyorum senin acılman kaçtı suni ile başlattılar benım suyum azaldığı için yarın yatışım
Ozlemkubra Busra221 3de hastaneye yatışım yapıldı nstden sonra sancı taktılar ama yarım saat en fazla sonra kendi sancılarım başladıı açılmamı takip ettiler o ara pilates topu kullandım akşam 9.40da doğum gerçekleşti. Annemlerin söylemesine göre kolay oldu. İnşallah sizinde herşey yolunda gider sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeğinizi