Nurcan73 Kizlarr size bir sorum olacaktı ben 14 haftalık hamileyim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim sezeryanla oldu 6.aydan sonra gene gebe kaldım acaba sizce normal doğum yapabilme imkanim varmı
AATozarr Nurcan73 Bazı doktorlara göre 2 , bazılarına göre 4 yıl geçmesi lazım sezeryanın üstünden , riskli bir durum yoksa tabi , ama senin daha yeni anlaşılan büyük ihtimal Sezeryan ..
nil_sugra Nurcan73 1 sene sonra ssvd yapanlar var canım. Bu tamamen senin ve bebeğin durumuna bağlı. Bende 3 sene önce sezeryan oldum şimdi normal doğum istiyorum. İnşallah olur. Ama bunu destekleyen doktor bulmak lazım. Nehir Bayram diye bir doktor var kadına şehir dışından geliyorlar. Bayramdan sonra ona gideceğim inşallah
Nurcan73 nil_sugra Sezeryan ile kaç kere doğum yapabilirim peki bilgiye sahipsinizdir şimdi ☺️ ilk bebeğim öldü bu da ikinci sezeryanim olacak 🤔
Merveee07 Nurcan73 normal doğum için sezeryandan sonra 5 yıl geçmesi gerekmiş bazı doktorlar risk alıyor 3 yıl sonrasına da yapıyor ama sizinki sezeryann için dahi erkek ikinci sezeryana bile 2 yıl ara olmalı diyor doktorlar
nil_sugra Nurcan73 bildiğim devlette 4 sezeryan hakkın var. Özelde durum ne bilmiyorum ama. Hatta bir kadın vardı hastanede bebeği karnında ölmüştü bağcılarda normal doğurmuş. Sebebini sorduğumda 4 sezeryan hakkımdan biri yanmasın diye demişti şaşırmıştım
yefeninannesi Nurcan73 merhabalar ben 38 haftalığım ilki sezeryan aralarında 27 buçuk ay olacak Sezeryan sonrası normal doğumu bekliyorum doktorum da destekliyor Öncelikle destekleyen dokyor bulmalısın 1 yıl ara ile yapan var ama gelen geçer süre 2 yıl deniyor Sağlık açısından problem yoksa neden olmasın iyice araştırın doktorunuzu bulun yola öyle devam edin derim Facebook da sezeryan sonrası normal doğum grubu var orda doktorların listesi doğum yapanların hikayeleri de var çok bilgilendirin bir grup
Nurcan73 yefeninannesi Açıkçası burda bulunduğum yerde özel hastanede doğum yapan doktor yok. sadece devlet hastanesi yapıyor bir tek devlet hastanesi var onu da yeterli bulmuyorum.