Marryy Nvn00 kaç haftalıksın 😀 bende muayeneden sonra keşke nişanım gelse yada sancım olsa diyordum muayene de anlık bir acı oldu şuan tık yok 💆🏻♀️
CANSSS588 Nvn00 tabi canım beyaz örtü örtüyorsun doktor bir tarafını görmüyor bile sedece eliyle işini yapıyor
Nvn00 CANSSS588 Umarım benim doktorum da öyle yapar 😂 bide şey sorcam iç çamaşırımızı falan nereye koyuyoruz ulu orta kalmasın ortalıkta 😂
CANSSS588 Marryy dişini sık canım yavaşta olsa yürümeye çalış merdiven in çik hurma ye ve pilates topu üstünde zıpla
CANSSS588 Nvn00 canım alt tarafı komple çıkar dediler Ama ben tek bacagımı sıyırcak şekilde soyundum. Yani ortada bişey kalmadı üstümdeydi
Esma1290 CANSSS588 gerçekten de korkulacak birşey değilmiş çok rahat geçti çatı muayenem . Evet gayet uygun dedi doktorum nomal doğuma 🤗 Beklerse oğlum 15 gün sonra günümüz doluyor 😬
CANSSS588 Esma1290 benimde 15 gün sonra doluyordu canım ama 4 e yakın açılmam vardı şuan yatışım yapıldı dua et bana lütfen 🙏🏻
elifhd Sevgiy 37 den sonra yapılıyo bazı doktorlar 37 de yapıyo bazıları 39 akadar bekleyip öyle yapıyo aslında ne kadar gec o kadar iyi bebeğin kilosuyla çatı karşılaştırması gec oldugunda daha net sonuc verir çünkü bebek her hafta büyüyo son zamanlarında