Halimehacin Kızlar tasinacagm için evime yakın olsun istiyorum gittiğim hastaneden de memnun değilim zaten vesile olucak bu da.. Varmı esenyurtta kadın dogum Dr. Tavsiyesi olan? Muayene ve doğum ücreti hakkında bilginiz de var sa paylaşırsanız sevinirim 🙏😌
962552- Halimehacin bende esenyurtta oturuyorum tavsiye üzerine beylikdüzünde medihaus özel hastanede kamer beye gidiyorum okadar ilgili ve sıcak bi hoca muane 80 tl normal dogum 950 sezeryan 1950
Halimehacin 962552- baya uygunmus canım. Erkek doktorlar daha fazla ilgileniyor ve bilgi veriyor gerçekten ama ben malesef kendimi rahat hissedemem diye kadın doktor bakaym diyorum
Rabia30-Adem 962552- baya uygunmuş bende esencana gidiyorum doğum parasını bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle pahalıdır ama sizin gittiğiniz uygunmuş bende doğuma oraya giderim belki
962552- Halimehacin bende öyleydim gerçekten ama gittigim bir çok doktor arasında erkek doktordaha iyi geldi bana bilmiyorum zaten normal dogum yapıcagımı sanmadıgım için gönül rahatlıgla gidiyorum
Halimehacin Papatyam2017 gözün aydın canım😍😍 darısı başımıza insallah 😌hangi doktora gittin acaba doğum ve muayene ücreti nedir benim tasinacagm eve çok yakın bende büyük ihtimal buraya gideceğime hiç bir doktor bilgim yok
Papatyam2017 Halimehacin mesut karakuş benim doktorum.. 125 tl muayne ücreti sezeryan oldum 3500 tl eğer peşin verirseniz kartsiz 3200 tl oluyor