SnFk Kızlar 20+6dayız. Az önce demir ve tiroid ilacını içtikten sonra istifra ettim. Normal mi? Bulantılarım kesilmişti 14 haftalıkken. İlaçlar mı etkiledi acaba?
AsyaNildaa SnFk ben de 21.haftaya kadar sürekli bulantı ve kusma yaşadım.21.haftamda geçmişti taaa ki 2 gün öncesine kadar 😭 şimdi 28 haftaligim ve 2gundur yine kusma ve bulantı yaşıyorum maalesef.doktorum normal olduğunu bazı gebeliklerde doğuma kadar surebildigini söyledi 😭
Ellosluk SnFk canım demir ilacı bende de bulantı yaptı yemekten ili saat sonra iç dedi doktor elhamdülillah iyiyim şimdi
babysevgi SnFk valla canım ben 16 a kadar kustum sonrasında geçti dedim tam 1 ay rahattım demire başladık tekrar cıkarttım 23. Haftadayım hala midem bulanıyor gaviscon verdi doktorum çıkarmamam için ve reflü için yemeklerden sonra onu alıyorum kısmen daha rahatladım
sdadcr Tiroid ilacını bilmiyorum ama demir ilacı yapabilir sabahları mı alıyosunuz? Ben ilk başladığım zaman gyno ferro sanol kullanmıştım beni mahvetti mide bulantısı mide ağrısı yaptı değiştirdim şimdi başka ilaç kullanıyorum mutlaka doktorunuza sorun
SnFk sdadcr günde iki kere alıyorum bir sabah bir akşam. Ama daha önce hiç yapmamıştı böyle. Sordum doktoruma. Cevap vermesini bekliyorum o ara buraya da sorayım dedim.