Günaydın herkese😘😘
Benim başka hesabim vardı,şifreyi unutdum bu hesabimi açtım,ordan bilenler bilir,bebegimin kalp rahatsızlığı vardı,doktorun biri bana doğumda ya ölür ya kalır demişdi,çok kötü bir dönem geçirmişdim.Allahıma çok şükürler olsun,sizinde dualarınızla,Rabbiminde bana bağışlamasıyla başka doktora gitdim,en iyi fetalçıya göründüm ,hiç bir prob yaşanmayacağını,kalp rahatsızlığı olsada zararı olmayan bir durum dediler.Özel bi yerde doğum yapmak gerekmiyormuş vede sezeryan gerekmiyormuş,şimdi mesele şu benim doktor karanoya tutuldu,izinli ne zaman işe çıkacağıda belli deyil,benimde 25 gün kaldı doğuma,doğum için çatım çok iyiymiş dün başka 2 doktora gitdim doğuşu yapsın diye,biri yakın durmadı kalp rahatsılığı var diye biride sezeryan olmalısın dedi,eyerki böyle rahatsızlığı varsa ıkınınca kalbi dura bilirmiş,ama en iyi professor gerek yok sezeryana diyo😔😔😔😔 ne yapacağımı şaşırdım,tabikide benim için evladımı sağ salim kucağıma almam daha önemli,àma yani sezeryan tarafcısıda deyilim açıkçası,kendim doğurmak istiyorum.Ve sinir olduğum hala bir doktor bulamadım ya😔😔 ne yapacam,yalançı sancılarımda var,dün doplere girdim rahim ağzı yumşalmış dedi,her an doğum ola bilir yani🥺🥺