Bir kac gun once dogmuyor diye post paylasdim
dunde dogurdum normal dogum yapdim (epiduralle) size anlatmak istiyorum doguramiyordum 41haftalikdi artik dun sabah agrilarim oldu hastaneye geldik 2sm acilisim var ama su gelmiyor . Bugun dogurmak istemisin dediler. Evet dedim eve geldim kizimi yedirdim onu hazirladim en en en yakin aile arkadasimizin esi geldi sagolsun kayinvalidem bu 9ayda bir bardak su vermedi bana ustelik kucucuk kizima bana agiza alinmayacaq ahlar. Etmisdi neyse o baska konu. Ondan rica etdik geldi kizimi disari cikardik sarildim opdum bu arada 2yasinda kizim. Geldim suyumu patlatdilar. Dus aldim ve gitdim saat 11:de yatis yapdim 2sm ile saat 13:04de 4sm oldu agriyor epidural istedim . Sonrada malum cok rahatladim hep dua etdim saat 16:30da tam acilmam oldu bebek geliyoooor. Ikindim doktorlar ne dedi yapdim. Kizimin kafasinin cikmasina az. Kala epiduralin tesiri gitdi artik agriyi hiss ediyordum istedim artik gerek digil 2ikinmaya geliyor dedi oylede oldu kizim 2ikinmada geldi 16:55 de dogdu 3.220kq 52sm sukurler. Olsun Rabbim her kese nasib etsin simdi yanimda ama sutum yok buna cok uzuluyorum 3gune kadar gele bilirmis