Melmel35 Eemmyy bide benim hamilelikte de kilo aldıkça göğüs uçlarım çatlamaya başladı ben hamilelikten beri kullanıyorum kesinlikle kremler silikon uçlarda para vereceğinize 1seferlik 200 250tl gibi Bi para verin canınız da yanmaz cebiniz de daha fazla zarara uğramaz
Makbus Gulerdem bende bundan aldim dün başladım takmaya şuan iyi gözüküyor yumuşattı baya hatta. Gümüş olması önemli bence ayarı da yorumları da iyi
Gulerdem Makbus aynn yorumlar iyiydi benim daha doğuma var ama şimdiden baya uygun diye alayım dedim önemli olan gümüş olması zaten ya😊
Gulerdem Makbus canım meraba gümüş kapağı kullanmaya devam ediyo musun.Memnun kaldın mı ağrı acı oldu mu bugün sipariş vermeyi düşünüyorum da aklıma sen geldin sorayım dedim 😊
Arinna Mommmaybn Silverette iyi demişti arkadaşım bana. Ben hiç kullanmadım. Ped almıştım boşuna almışım onuda
fosforlukalem Mommmaybn silvernurse almıştım ben. Daha doğum olmadan göğüs ucum yara oldu kendiliğinden. 2-3 gün sabah akşam birer saat taktım yumuşacık oldu, çok memnun kaldım. Şimdi 37 haftalığım, hastane çantama kaldırdım 😊
Makbus Gulerdem al bence şimdiden gümüş birşey olmaz herşey zamlaniyor yavaş yavaş al ki göze çok gelmesin Sonra bakıyorsun herşey hazır alınmış güzel oluyor 🤗
NurseB Mommmaybn silvermoon kullandım yara olduktan sonra 1gecede iyileşti hala da kullanmaya devam ediyorum memnunum
Gulerdem Gocmnn aynn canım bende ucuz diye bi tereddüt ettim ama önemli olan ayarmş marka değilmiş almayı düşünüyorum şuan bakalım 😊
Melmel35 MommyyToBe 19günlük bebeğim sadece ve sadece gümüş kapak kullanıyorum başka hiçbir şey kullanmıyorum hiç yara olmuyor
Damla61 Gulerdem valla sagol carsamba dogumum var simdiden goguslerim kizardi aciyor sertlesti. Keske daha once haberim olsaydi bu fiyattan. Ama olsun aldim ben de. Teskler
MommyyToBe Gulerdem ben de 2 saat önce fln sipariş verdim hemen kargoya verildi👍🏼teslim günü yarın yazıyor bakalım inşallah güzeldir
Makbus Gulerdem evet canım yaklaşık beş gündür kullanıyorum çok memnunum ucunu oldukça yumuşattı tavsiye ederim 😊
MommyyToBe Mommmaybn yukarıda görselini paylaşmışlardı Silver linda.999 ayar olduğu için tercih ettim 100tl fiyatı diğerlerine göre çok uygun