Prensesimn Arkadaşlar, adet ağrısı gibi ağrım ve hafif de bel ağrım var. Ama bebek normalden daha hareketli. Doğum sancısı sırasında bebek hareketleri nasıl olur? Ya da hareket eder mi?
Dudu2019 Ben doğum sancısı çektiğimde hastanede bebek hareketlerini hissettiğimi hatırlamıyorm ama yinede herkesin faklı olabilr kac haftalk hamilesin
Prensesimn Dudu2019 ya da doğum kanalına girmeye mi çalışıyor acaba diye düşündüm. Çünkü vajinama ve makatıma aynı derecede baskı yaptı baya da sert hareketleri 😐
Dudu2019 Olabilir hem vücut hemde bebek kendini doğuma hazırlıyoda olur oda sana ağrı yapıyordur sen yinede dakika felan tut düzenli olursa ağrılarn suyun felan gelirse hastaneye gidersin allahm sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah…
Prensesimn Dudu2019 hiç geçmeyen bi karın ağrım var dakika tutulacak gibi değil hiç anlayamıyorum ☹️ Neyseki yarın sabah kontrolüm var hepimiz sağ salim doğuralım inşallah 🙏🏼
Dudu2019 Allah allah karın ağrın neden varki stres mi yapıyosn acaba ondanmı ağrıyo karnn kasılmarn olursa sen yinede dakika tut hadi hayırlısı olsun benm ilk gebeliğimde suyum gelmişti direk seninde hakknda hayırlısı olsn yarn haber verebilirsen sevinirim 🙏🤗
Prensesimn Dudu2019 ay hayır 😂 tahmin ettiğim gibi bebek kanala inmiş. Ama açılmam yoktu. Ve doktor çatımın biraz dar olduğunu söyledi ☹️ Bebek küçük olduğu için normal doğum yapabilirsin istersen deneriz dedi🤷🏻♀️ Hayırlısı bakalım bekleyeceğiz..
Dudu2019 Prensesimn hadi hayırlısı olsun gelsin bakalm prenses🤗 bekle bakalm ama tavsiyem yapabilirsen normal doğum yap ben ikinciye hamileyim oğlum var 1 buçuk yaşında şimdi nasipse kızım olacak allah hepimize saglikla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
Prensesimn Dudu2019 ben de çok istiyorum normal doğumu. Ama o nasıl gelmek isterse öyle gelicek galiba 🤷🏻♀️ Sizin adınıza da sevindim 1 erkek 1 kız çok güzel 🥰