deletedmom11 KızLar doğumdan sonra anneLer yanımda değiL işin kötüsü akraba biLe yok desen yeri war herkesin annesi mi geLiyo yardım etmeye acaba ?? Daha doğuma çok oLsa da akLımdan çıkmıyo acaba çok zorLanırmıyım
SedaTopgl deletedmom11 deletedmom11 zorlanırsın canım birisi olmalı yanında normal Doğum sezeryan hiç farketmez kendini toparlayana kadar birileri sana yardımcı olmalı hem psikolojik hem de yardım amaçlı birisine mutlaka ihtiyaç duyarsın benim ikinci hamileliğim asla yalnız geçiremem o dönemi düşün artık senin ilk gebeliğinse
deletedmom11 SedaTopgl asLında burda ewe ebe geLiyo bir hafta temizLik yemek buLaşık bebeğin bakımı hatta annenin bakımı hepsine bakıyo ama saatLi sabah 8 akşam 5 arası bir hafta sonra kendim haLLedicem herşeyi mecbur
SedaTopgl deletedmom11 Allahım yardımcın olsun inşallah kendini çarçabuk toplar hemen ayağa kalkarsın güzel bir uygulamaymış destek şart 👍🏻
deletedmom11 MerveTaer eşim yanımda oLcak doğumda ama bişi biLdiği yok maLesef o yüzden destek oLsun yeter
TubaKorkmaz Anne yada başka biri muhakkak olmalı 5 gün oldu doğum yapalı annem olmasa napardım bilmiyorum heleki sezaryan yaparsan yemeğin bebeğin bakımı emzirme gelen giden oluyor onlara karşılamada falan biri gerek yani