yamacalimoms Kızlar goguslerimin ucu bı garip olmuştu bende banyoda meraktan bı kere siktim bide ne göreyim süt çıktı çok garip oldum 26+4 um bu arada çok duygulandım😔
DilekBodurr yamacalimoms canım onunla pek oynama o göğüs ucunu korumak için geliyor ilk sütünü korumak adına
Tbusraaa yamacalimoms Aman oynama canım durmadan akar sonra, göğüs uçlarımızın ucunda yara gibi birşey var onlar koruma görevi görüyor dikkat et elleme 🥰
Cansu_ertem TAkilicci ben hep yaptım yerinde duruyo mu diye kontrol ettim hep 38+5 oldum ne gelen var ne giden
Ahsend49 Benimde su gibi geliyordu önce şimdide aynı ama sanki sarı sarı bişiler de akmış gibi 🙄 benimki 11 haftadan başladı akmaya 24 haftadayım belli şekilde süt gelmedi ama hep su gibi
DilekBodurr yamacalimoms evet ben silerdim mesela tekrar gelirdi meğer orayı korumak adına gelirmiş. Hem de göğüs ucunu sıkıp uyarma doğumu tetikliyor diye biliyorum
TAkilicci Cansu_ertem yapmışsınız ama yanlıştır sizde olmayan başkasında olur bende normal doğumdan korkuma hareketsiz kaldım 4 saatte aniden doğurdum bu işler biraz böyle ama yapılmamalı doktorlar uyarmayın der
Mihre yamacalimoms Ön süt o,kolostrum deniyor her bir damlası bebek için çok çok kıymetli.Ama bir daha yapmayın,rahim kasılmasına sebep olur.
teletabi yamacalimoms değil sıkılması göğüs ucuna el sürülmesi dahi doktorlar tarafından önerilmeyen ve uyarılan bir davranış hem doğumu tetikliyor hemde süt kanalları açık olduğu için enfeksiyon riskini artırıyor. Birdaha tekrarlamayın derim
hulya_sncr47 yamacalimoms bu akşam benim de öyle oldu göğüs ucu kaşındı Bnde kaşındırdım biraz baktım ne damla sıvı geldi bıraktım 19+1 günlük hamileyim