Giz4110 Biter mi bu 8-10 hafta kızlar 🥺 hangi sebze oldunuuuz🥰 başladı mı şikayetleriniz sağa sola dönememeler falan 😳😊
fosforlukalem Giz4110 pırasa olduk. Cidden de pırasa gibi dimdik duruyor karnımda 😅🤦🏻♀️ ben de sopa yutmuş gibi oturuyorum anca 😂
Giz4110 fosforlukalem eyvah hareket kısıtlılığı başlar tabii çok normal 😅 sabret canım sağlıkla gelsinnn🧿🙏🥰
Dilekcuneyt Bizde mercimek olduk🙊🤰🏻🌸😻hanımlar bi sorum olcak 5 haftalık olunca kalbi atmaya başlıyor diye bişey okumuştum doğru mu randevuma daha var size sormak istedim 😊
Giz4110 Dilekcuneyt canım 9 haftaya kadar yolu var evet 5+3te duymuştum ben de ama hem vajinal muayenede duymuştum hem de çok kısıktı. 6+3te gümbür gümbür karın ultrasonundan bakınca duyulmuştu🥰
Yaseminyrlmz Giz4110 amin amin hepimize 😬 bugün hareketleri azaldı gibi geldi ona uğraşıyorum biraz moralim bozuldu içten oynuyor dönüyor ama dışa her zamanki gibi belirgin vurmaları olmadı yeri daraldığından mi acaba 😔
Tatlisannedilekk Giz4110 yaaa sevindim😍 amin cnm sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi🤗
Giz4110 Yaseminyrlmz canım o bende de oluyor hiç bozma moralini bir gün kuduruyor bir gün kımıldamıyor resmen 😳 doktorum uyuyo rahat bırak bebeği dedi güldü bana hatta 😅 günde azıcık da olsa damar atması gibi 10 kez hareket etmesi yetiyormuş🥰 ve dediğin gibi 30 cmyi geçtiler artık yerleri daraldı 😅