Merve1806 Kızlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz bu hafta da bebeğinizin boyu kilosu neydi sizde ne gibi şikayetler var bende sırt ağrısı çok fazla
Minikannesi00 Merve1806 kilosu 3.400 dü canım benim. Sadece çok kötü bacak ağrım vardı ,hala var . ALLAH izin verirse yarın sabah doğumum var.
busra1977 Merve1806 bıgün tam 36 hafta olduk bizde , iki gün önce doktora gittiğimde 3000gr boyda 49 cm falan dedi, gelişimi önden gidiyor, normal doğum istiyorum o yüzden 21 Ağustos normalde günü ama bekletmeyiz dedi, iri bebek olacak yoksa diye :)
Semaatls Merve1806 ben dün kontrole gittim gelişim felan masallah iyi ama nst de sancı çıktı 36+0 oldum bende bugün bakalm haftaya bidaha gideceğim.bebek çok fazla toplamaya başladı kendini sert sert hep karnım
BabyLover Minikannesi00 canım Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin minik kuzuyu♥️ sezaryen mı normal mı kaç kg oldu şimdi bebis zor muydu dogum
Bisenk47 Ben 35+5 haftalıgım vajinal agrım çok var ve ayak şişmem var 2 gün önce kontrole gittim 3.200 gramdı kilosu çok şükür 🙏🏻🤗
Merve1806 Bisenk47 maşallah size ben 35 de gittim 2240 dı sizinki bayağı önde bana tam haftasıyla uyumlu demişti
Merve1806 Bisenk47 rabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin ilk doğumunuz mu doğumun nasıl olacağı belli mi
Bisenk47 Amin hepimizinkini inşallah 🙏🏻Doktor nasıl blr dogum istediğimi sordu bende tabiki sorun yoksa uygunsa normal dogum istedigimi söyledim başı aşagıdaymış pozisyon almış dedi çok şükür 🙏🏻🙏🏻
Merve1806 Bisenk47 benim ikinci ilki normal. Oldu Buda normal doğum pozisyonunu almış allahtan bi askilik çıkmaz ise Buda normal olacak.yalnız sizin gelişim böyle devam ederse sezeryan olmak zorunda kalabilirsiniz
Bisenk47 Merve1806 bilmiyorum sezeryene karşı degilim mecburi bişey olursa tabiki olur yeterki bebegim ve ben sağlıklı olalım ama önceligim normal dogum hayırlısı olsun 🙏🏻
Kelebekkk34 36+0 dı dün kontrolüm vardı, kilosu 2.700 boyu 48 cm ölçüldü.çabuk yorulma ve gece uykuya dalamamak dışında herşey güzel🌸