zeynepcelikss kızlar bugün bebegimin doğum kanalina girdigini öğrendim. 39+2 yiz. ama açılmam henüz olmamış diye biliyorum. Sizin bebekler kanala girdikden ne kadar sonra doğdu
DilekBodurr zeynepcelikss ilk gebelikse 1-2 hafta ikinci falansa 1-2 gün önce girermiş. Ama kendimden örnek vereyim ilk gebeliğim 39+4 üm daha kanala girmemiş doktorum doğacağı gün bile girebilir dedi
Cnsbll zeynepcelikss bende kanala girdikten 10-12gün sonra oldu dogum.doktor bebek kanala girmiş sadece sancıyı beklıyor demişti.uzun sürdü bence39+1de dogum yaptım
Gulsah03 zeynepcelikss biz 35 haftanin içindeyiz dogum kanalina girmis dedi doktor birde idrarda protein cikti benim nolcamiz belli degil saglikla gelsinler insallah ama bi 15 20 güne dogurursun dedi bakalim nasil olucak gorucez
Busra221 Benim 35. haftadan beri kanalda erken doğum riskim vardı ama şu an 37 Haftalığım bekliyorum gelsin diye zeynepcelikss
zeynepcelikss DilekBodurr benim suan kanalda ya.. sadece dogum ne zaman başlar su falan ne zaman gelir merak ediyorum.
Gulsah03 zeynepcelikss aynen erken girmişiz bakalim gecen sene ağustosta ölü dogum yapmistim o yuzden gene ayni seyler olcak diye korkuyorum 😢
zeynepcelikss Gulsah03 Allah korusun. doktorunuzla konuşun risk falan varsa sezeryanla hemen aldirin bence 1.2 haftaya. cocuga bisey olacagina sezeryan olmayi terch ederm
Gulsah03 zeynepcelikss doktor sıkı takibe aldi zaten birde idrarda protein cikti günlük tansiyon olcuyorum cumartesi tekrar gidicem bu sefer ne diyecek bakalim büyük ihtimalle dogumu baslatir hayirlisi bakalim
zeynepcelikss Gulsah03 bebeginiz büyükmüş zaten. benimki kadar, sağa salim kolayca kavuşalim yavrumuza❤❤