Halimehacin Kızlar 28. Haftama girmek üzereyim son 1 haftadır kabızlık sorunu yaşıyorum doktora da yeni gittim o zaman bir sorunum yoktu. Aynı durumla karşılaşan var mı neler yapıyorsunuz 😓 kayısı yiyordum aç karnına o da ise yaramıyor artık 🥺
Elisa Halimehacin bol sıvı ve meyve tüketin eğer hala rahatsızlığınız devam ederse doktorunuza danışarak duphalac şurup kullanabilirsiniz
hulya_sncr47 Halimehacin Bn. 19+1 günlük hamileyim maç kez kabız oldum halada öyleyim bol meyve su içiyorum ekmek yemiyorum aslında ekmek yesem belki rahatlarım ama kilo almayım diye ekmeği kestim çünkü BM ekmek yiyince hep WC e giderim bide Bn her gün muz yiyorum sanırım ondan kabızlk cekiyorum
Ebru-123 Ayni sorunlar bende de var.kayisi yiyorum zeytinyağı iciyorum.bazen geçiyor bazen de devam ediyor.doktora sorucam bu hafta bende
Halimehacin hulya_sncr47 evet muz kabızlık yapıyor.. Bebege kilo alırsın diye bende Bi süre çok tüketiyordum artık bıraktım böyle olunca
hulya_sncr47 Halimehacin bnde bırakıcam gibi görünüyor çünkü kabızlık çok kötü bişey afedersiniz o ıkınmayla bebeğim çıkıcak diye korkuyorum yani her bi ıkındıgımda bebek aşaga iniyor gibi hissediyorum 🙈