Mercimekvemom 2106 Çarşamba günü doktor kontrolüm var. Gidince soracağım, bakalım ne diyecek. Yani bana su gelişi, kanama, düzenli sancın yoksa önemli bir şey yok dediği için önemli bir şey yoktur diyorum da merak ediyorum nedenini sadece. 😬
Emsl_kn asiyenurg 33+5 im. Mide yanması beni öldürüyor resmen. Bazen kendimi ejderha gibi hissediyorum ağzımı açsam alev çıkacak 😂😂 geceleri uykudan uyandıran bir mide yanması allahım çok kötü.
Emsl_kn asiyenurg halsizlik ara sıra oluyor ama onun haricinde birden elim kolum dökülüyor bayılacak gibi oluyorum. Neden olduğunu anlayamadım ama.
Cerenn06 Emsl_kn Eğer eliniz ayağınız dökülürken gözünüz de kararıyorsa kan şekeriniz düşüyordur genelde ondan oluyor
Esra00 asiyenurg birde bebeklerinizin kilosu ne kadar benİm bebeğim tam 2 kg 33+2 haftalığız bizde doktor iyi dedi ama son aylarda kilo almam durdu bebeğinde öyle..
Tusem Şükredin kızlar ben de 33 haftaligim hiç yardım edenim yok. 22 aylık kızım var sürekli kosuyor tırmanıyor çok hareketli bir çocuk. Bütün gün sokakta gezdiriyorum çocuklarla oynuyor yoksa başa çıkamıyorum. Eve gelince ayaklarim şişiyor yemek bulaşık temizlik heeeepppsiii bende . Kayninvalide üstte oturmasına rağmen bir saat çocuğu almaz