Aylaninannesi Spinal sezaryen sonrası baş ağrısı için majezik içen oldu mu? Doktorum yazdı direniyorum ama gözlerime kadar ağrıyor , kahve içtim 2 fincan az bastırdı parol içtim uzanınca geçiyor kalkınca basım çatlıyor 😓😓😓😓
Hannee Aylaninannesi majezik ağır bi ilaç agrınızı keser ama emziriyorsanız sütten bebeğinize de geçebilir onun yerine size tavsiyem eczaneden bitkisel mentollü jel almanız başınızın ağrıyan yerine masaj yaparak sürdürün on beş dakkaya geçer inşaAllah strest yapmayın her fırsatta dinlenmeye çalışın geçmiş olsun
AyaYlmazYldrm Aylaninannesi bn hamileyken ve emziriken parol veya minost diye biliyorum banada minoset vermisti doktorum
Aylaninannesi Mihre iyimserr Hannee Sinemarslannnn bilmiyorum ki çok şaşırdım tereddüt ettim parol içtim bende , şimdi yeni uyandım çok şükür Rabbim e ağrı geçmiş dua her şeyin ilacı kızlar hep dua edin kendinize tüm annelere ♥️ Çok sağolun cevaplar için Minnaki_beklerken nane yağım evde ben kayınvalidemdeyim hemen getirteyim Allah razı olsun cevplarınız için ♥️
Minnaki_beklerken Minnaki_beklerken hatta bacagin vs agridiginda da yine nane yagiyla masaj yapabilirsin demisti. Henuz denemedim. Ama sizin icin belki fikir olur
iyimserr Minnaki_beklerken bnde onu soyleyecektim nane yagı viks yada at kestanesi hangisi varsa hafif koklayın boyun ve basınıza masaj yapın