61Aysen Deletedmom417 keşke bu tuhaf sorulari burda yazip cevp beklmek yerine internetini googlede arastirip bakmaya harcasaydin daha mantikli olmazmi yani googledn öğrenebileceğin basit biseyi burda sormanda ne bilim
cankiz1010 Deletedmom417 bebeğim büyük ihtimalle reflü. İlk çocuğumda da vardı. Yediklerini emdkten sonra geri kusuyorlar. O kadar çok kusuyorlar ki çoğı zaman süt çıkıyor. Kesik bbile olmuyor. Ne üst kslıyor ne baş. Yastık yatak kusmasıyla doluyor
Mhtpctn Deletedmom417 her bebekte olcak doye bısey yok ama sımdı reflu yastıkları var onlar ıyı gelıyormus bası yüksek oldugu ıcın ıstersenız alabılırsınız olsun yada olmasın ben alıcam kısmetse . Ablam yegenıme kullandı 6 ay cok ıyı bebek hep onun ustunde yatı besıgın ıcıne de koydı yuksek olsun dıye sımdı yastık nıyetıne ayagında onunla sallıyor 😂
Meriwa Deletedmom417 bilmiyo olabilirisniz burdan sormak saçma int elinizin altındayken soru sormak manasız her sorunun cevabı web de var
Hhanim Midenin, yemek borusunun alev alev yanmasi ağza kadar acı acı gelmesi 🔥 Aşırı imrendim 13 yasindan beri mide problemi ceken biri olarak bu soruya 😞
Mehtee Hhanim ahh helee hamilelikte egilince tee bogaza geliyor sonrasi berbat bi yanik🙄 ayni dertten muzdaribiz
Merve2016 Hhanim aynı şeyi düşündüm kendimi bildim bileli mide sorunum var birde hamilelikte mahvoldum resmen😭
Anne-olmak2 Deletedmom417 bendede var hatta şuanda çayır çayır midem yanıyor beynime vuruyor asidi oğlumda 27 aylık ondada var bebek reflüsü oda çoğu yemekleri yiyemiyor midesi ekşiyor çok fazla kusuyor ve hayla taneli yemek yemek istemiyor blendırdan geçirip veriyorum ve 8 8 dam sonra sudan başka hiç bişey yedirmemeye çalışıyorum Gece yarısı midesi asitlendiği için kalkıp kusmasın diye daha neler neler 😏😣😔
Deletedmom417 Mhtpctn anladim canim illa almak lazimmi bilmiyorum da almasam olurmu yani herkes alıyormu
Mhtpctn Deletedmom417 valla canım sana kalmıs bısey istersen dogumdan sonra kı durumuna bak allah korusun reflu olursa alırsın. Ben ablam cok memnun kaldıgı ıcın alıcam . Emzırırken bıle onunla bebegı kucagına alıp emzırıyordu yanı her yonden cok amaclı bısey 🥰
sdadcr Deletedmom417 bence hemen almayın bebişiniz doğsun durumuna göre bakarsınız ben küçüklüğümden beri sıkıntı yaşadığım için bebekte de olur düşüncesiyle aldım çünkü gerçekten çok sıkıntılı bi şey bebeğin o sıkıntıyı çekmesini hiç istemem
BirYUDUMask Deletedmom417 2 kızım var ikisinde de almadım hiç gerek duymadım eğer çocuk ta reflü olursa sonradan alabileceğiniz bişey şimdiden kendinizi boşa masrafa sonmayın bence
Hhanim Mehtee geceleri mide yanmasıyla uyaniyorum :( yemek borumun tahriş olduğunu hissedebiliyorum her sabah aciyo bazen de oksurtuyo :( midem yok olmak uzere artik 😞 alalh yardimcimiz olsun 🙏🙏
Mhtpctn Deletedmom417 valla cnm benımde ilk gebelıgım ama heralde bebegın agzından su gelıyomuş dıye duydum gaz problemı oluyormus bıde yanlısta olabılır deneyımlı bırıne sor yada netten arastır yanlıs bılgılendırmek ıstemem 🙈
Deletedmom417 Meriwa sizin sorduğunuz sorular nette yokmuydu burda sordunuz ne kadar kırıcısınız iateidigmi sorarim cevap vermek zorunda degilsin
Deletedmom417 61Aysen burda da sordum nettende araştırdım neyi nerde sorucagima siz karar veremezsiniz sizin sorudklariniz nette yokmuydu burda sordunuz burasi zaten soru sorma yeri degilmi insllar neler neler soruyor ben reflü nedir diyince mi tuah soru oldu lütfen kırıcı olmayin