Meltem95 Bebek dogum pozisyonunu aldigi zaman mıdeye baskı yapıyormus tekmelerıyle ve hıckırıgı gobek altından hıssedılıyormuş. Bunu yasayan varmi?
UrasEgeninannesi Meltem95 28.haftadan beri başı aşağıda oğlumun ve öyle oluyor anlattığın gibi. Tekmeleri daha yukarda sağda solda hissediliyor. Hıçkırığı da zaten doğal olarak aşağıda hissediliyor:)
cptrhb Meltem95 evet 30. Haftada kontrolde demişti doktor kafası aşağıda diye hala tekmeleri mideme yiyorum hıçkırığıda altta hissediyorum
Tontinimontin Meltem95 şuan göğsümün altı o kadar yanıyor ki kızgın bi sopa değmiş gibi acaba döndü mü ki 27ye giricem birazdan ama daha erken dönmez nu haftada
fosforlukalem Meltem95 evet aynen böyle oluyor. 32′den önce hissetmeye başladım. Gittiğimde de dönmüştü zaten
Busra221 UrasEgeninannesi evet benımde öyle siz nasıl böyle hissediyosunuz doğum pozisyonunda değil ozaman sizinki @Meltem95
Yaseminakkoyunk UrasEgeninannesi bende dönmesini bekliyorum hıçkırıkları sıklaştı ve altta hissediyorum tekmelerini de hep bel kısmıma doğru kenarlarda hissediyorum sürekli baskı oluyor tuvalete koşuyorum olmasa bile bir arkadaş dönmesiyle alakalı değil hıçkırık dedi altta hissetmek illa döndü anlamında değilmiş
UrasEgeninannesi Meltem95 sağa sola yukarılara doğru elleri ayakları vuruyor zaten ☺️ Döndü mü bebişin :)
Meltem95 UrasEgeninannesi ya canim ayni anlattigim seyleri yasiyorum son gunlerdir mideme asiri baski var nefes kesici gibi acaba donmus mu diye merak ettim bazende agri oluyo karnin asagisinda daha doktora gitmedim iki sonra kontrolum var bakalim ne diyecek.
UrasEgeninannesi Meltem95 olmaz mı. Nefesim kesiliyor bazen o derece baskı olabiliyor rahatsız ediyor ama napalım katlanıcaz ☺️💙
Meltem95 Tontinimontin benimki yanmiyor agri oluyor midemde bi sey kalmis gibi sıkılıyor zor nefes alıyorum. Ve hıçkırdığı zamanda aşağıda sol tarafta oluyor kalp gibi atıyor.
Deletedmom417 Tontinimontin bende 27+3 te gittim pazartesi bbek dönmüş erken degil seninkide dönmüş olabilri
Tontinimontin Meltem95 hıçkırığını bende sağ tarafta hissediyorum pıt pıt diye 2 3 saniye aralıklarla 🤭🤭
Anne_34 Meltem95 böyle hızlı hızlı atıyor dimi üst üste tekme olamaz diyorum ben de bu 🥰☺️aşagoda benimki de ayak tabanlarını gögsümün altında hissediyorum oraya vuruyo uzatyo paşa 👣
35ebru Benimki dönmesi galiba yan duruyor😱sağ tarafıma dokununca ayak galiba sert hissediyorum doktora sordum evet dedi ayağı orda ,başı diğer tarafta yani yan uzanmis😁hem ters hem bıçak görecek(sezeryan) bziim çocuk psikopat olacak🤣😂
Tontinimontin Meltem95 evet elimle makas alıyorum ondan konuşup bazen tepki veriyor o zaman yiyesim geliyor 😬😬😬 şu ağrı işini de çözsem süper olacak doktorum baskı yapıyor artık normal dedi ama çok can yakıcı
Tontinimontin Deletedmom417 diyorlar ki eğee göğsünün altı yumuşaksa o bölgede poposu varmış dokunduğum da öyle hissediyorum ama hiç el ayak falan hissetmiyorum ya da döndüğünü hissedebiliyor muyuz ki, 27+3 aramızda 3 gün varmış 🤭
Meltem95 Deletedmom417 mesela bir dakika hic durmadan ayni yerden kalp gibi atiyor -3-4 saniye aralarla.