Myssr Çalışan hamileler dışarıda neleri yiyosunyz mecbur yiyosunuzdur eğet evden götürmüyosanız. Dışarıda yeşillik yemeyin diyorlar diğwr şeyleri zaten biliyorsunuzdur. Şarküteri vs yenmiyo geriye ne kalıyo nelere dikkat ediyorsunuz
symslmz Myssr genelde evden götürüyorum ama dışarda haftada bi kesin yiyorum çiğköfte lahmacun döner veya corba oluyor tercihim. Çiğköfteye düşkünüm o yuzden yadırgamayın 🥰🤦🏻
MinnakLiva Myssr Çalışmıyorum ama genelde her gün dışarda yiyoruz ne bulursam onu yiyorum güvendiğim yerlerden.. Salatasını özellikle yıkattırırım mesela
Gulcan0187 Myssr sabah kahvaltımı götürüyorum. şirketin yemekhanesinde ev yemekleri yiyorum. Akşamlarıda çoğunlukla dışarıdan yiyoruz.
ceren63 symslmz ben her gün olsa yerim çiğköfte😂 bazen günde iki dürüm yiyorum. Yadırgayan çiğköfte sevdası bilmiyor demektir
Myssr MinnakLiva sevindim ben toksoplazmadan çok korkuyorum. Tatile çıktık ne yiyeceğimi şaşırdım. Sinekler de taşıyo diyorlar. Simit alalıö dedik sinek kondu mu konmadı mı stresine girdim
Myssr MinnakLiva bir de hamburger yedim açlıktan unutmuşum yedikten snra farkettim yeşillik koymuşlar içine
muratcaninannesi Myssr herşey müzesinden ekmek arası olan herşey bazen ev yemeği siparisediyoruz ki ben yeşilliği herşeye katışıyorum hiç bir problemde yasamadik 😊
MinnakLiva Myssr olur o kadar ama gebe olduğunuzu belirtin derim restoranda tanıdık falan yoksa yememeye çalışın
Myssr muratcaninannesi dışarıdaki yeşillikler mi yoksa kendi yıkadığınzmı? Doktorunuz ne diyo bu konuda bir de kaçıncı haftadasınız?
Myssr Gulcan0187 salata veya mayonez yediniz mi? Kaçıncı haftadasınız hep sıcak yemek mi tercih ettiniz
Gulcan0187 Myssr 18 haftalık hamileyim salatada yedim ketçap mayonezde yedim soğuk yemek olarak çiğköfte var sanırım bi tek. Asitli içecek kahve çay onları minumum tüketiyorum. İlk aylar bide maydonoz yemedim düşük tehlikesi yaratıyor.
Myssr Gulcan0187 aaa baya yemişsiniz ben tedirgin oluyorum eşim dışarı çıkalım diyo dışarıda yemek istemiyorum diyorum sürekli
Gulcan0187 Myssr ilk 2 ay bende öyleydim hep tedirgindim sonra dedim sakınan göze çöp batar 😀 bildiğim temiz yerlerden yiyorum.