Ssmmra Kızlar akşamüstü 4 gibi temizlik yaparken plaj şemsiyesi yukarda balkondaydi normal dolabın üstünde bende eğilmiş balkonu supururken Tam egilmis başım yere bakarken o poziyonda şemsiye yataylamasina düştü neye uğradığımi şaşırdım hamileyim 10 haftalık gitsem emara sokalim derler diye korkuyorum ama baş ağrım hala geçmedi
Sevdiss_17 Ssmmra kuzum gozlerinde herhangi bulanikgorme mide bulantisi varmi yoksa kafana carpan yermi agriyor sadece
Deletedmom414 Ssmmra b3nce doktora gidiniz acil.olarak sakin aksatmayın baş agrım var diğer belirtiler yok diye gitmememzlik etmeyin araştırmaya gidin hemde 🙏🏻😔
Mihre Ssmmra Çok geçmiş olsun,acile giderseniz tomografi çekemezler hamilesiniz en fazla müşhade altında tutarlar. Kusma,görme bozukluğu,yürümede dengesizlik olursa gidin ve mümkünse 6 saat uyumayın.
ceren63 Ssmmra emar radyasyon yaymaz gebelikte kullanılabilir. Hamilelik boyunca gerekli durumlarda röntgen bile çekilebilir. Radyasyon korkusuna beyin travması geçirmeyin Allah korusun
Ssmmra Sevdiss_17 kafamın içi tamamı ama kusma bulanık görme vs hiç yok zaten 6 saat geçti üstünden ama başım çok ağrıyor
Deletedmom414 Ssmmra siz gidin hemen riskli bu durumlar ne olur ne olmaz doktora görünün iyice bir muayene olun
Gokmer Benimde 7. Haftamda mutfak rafı kafama düştü. O gün gün içinde uyumamaya çalıştım.bulantım kusmam olmadı. Başımda şişlik oldu.buz koyunca kendime geldim. Sorun olmadı, sadece biraz korktum o kadar
Deletedmom414 Ssmmra sağol canım aslında bu saate kadar beklememek gerekiyordu bile aksatma aman yine gidince buraya yazarsın tamam mi g3vmis olsun inşallah bir sorun çıkmaz sağlıklı günler dilerim.canim kendine dikkat et 🙏🏻😘
Ssmmra Deletedmom414 hastaneden geliyorum emara tomografi vs yapmiycam 24 saat uyuma dedi kusma olursa gel hemen dedi muayenede etmedi . Kusman olursa tomografi ye koyarız göbeğimi kafese mi ne koyacaklarmis radyasyon yaymasn diye ama kusarsam tomografi ye ancak
Ssmmra Deletedmom414 tam üç hastane gezdik birinde de nöroloji inip bakması halbuki özeldeki acil doktoru ben anlamam nöroloji doktoru bulun o muayene etsin dedi ama şaka gibi yok acildeki normal doktor bakti
Ssmmra ceren63 hastaneden geliyorum emara tomografi vs yapmiycam 24 saat uyuma dedi kusma olursa gel hemen dedi muayenede etmedi . Kusman olursa tomografi ye koyarız göbeğimi kafese mi ne koyacaklarmis radyasyon yaymasn diye ama kusarsam tomografi ye ancak
Deletedmom414 Ssmmra aaaa öyle saçmalık mi olur ya nasıl bakmaz araştırmaya devlete gitseydin canım peki muayenede ne dedi
Deletedmom414 Ssmmra sen bugün uyumamaya çalış derim yarın ilk işin acile gitmen olsun ordan seni hemen sarı alandan gönderim yapiyorlar bakarlar g3ce herkesin işine geldiği gibi davranıyor bakmazlar tabi ay uzuldum bak şimdi
fitmommy Ssmmra bazı MRI çeşitleri hamilelikte uygulanabiliyor bu yüzden şikayetleriniz varsa mutlaka gitmelisiniz