tugbasare Merhabalar çenemde ve yanaklarımda sivilceler var cinsiyet ne oalablir yüzünde akne sivilce çıkıp cinsiyeti belli olan var mı
Cemrenur tugbasare bende de çok fazla sivilce çıktı özellikle ilk 12 hafta boş yer kalmamıştı oğlum olacak inşallah
elfcmc tugbasare merhaba canim 15+0 haftadayım az önce öğrendim kızım oluyomuş 🦋 ve evet yüzümde sivilcelenme oldu karnımda sırtımda normalde hiç sivilce sorunum yoktur…
Tatlisannedilekk tugbasare 29+2yim,ergenliğimde bile yüzümde 1tane sivilce çıkmadı hamile kaldım kalalı sivilce eksik olmuyor yüzümde ve oğlum olcak
Minnak_annesi34 tugbasare sivilceyle cinsiyetin alakasi yoktur canim maalesef inanmayin böyle şeylere
Nvshpltk Bilmiyorum bi etkisi var mı ama kızımda yüzüm çok güzeldi şimdi yüzümde boş yer yok cinsiyetle ilgisi var mı bilmiyorum ama oğlum olacak inş 🤲🏻
Alisa_ benim de alnimda, burnumda ve cenemde minik sivilceler cikti, kizariyo bide🤦🏻♀️ oglum olucak🍼
turunculuanne tugbasare benim kızım olacak inşallah, hiçbir şey yoktu son 3 ayıma girince ani bir sivilce patlaması oldu ama cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum tabi🤷♀️
Chocolateandcoffee tugbasare ergenliğimden beri sivilce sorunu yaşayan biri olarak gebelikte cildim çok güzelleşti ve kızım olacak 🥰
DenizKokusu Benim de çok sivilcelerim çıktı. Cinsiyetle alakalı olduğunu zannetmiyorum ama benim oğlusum olucak :)