Merhaba canlar 😊
öncelikle nerden başlasam bilemiyorum şükür bende anne oldum ve tam 15 gün geçti🥰kendimi hep normal doğuma hazırlamıştım çünkü sezeryandan korkuyordum.40+4 ye suni sancı verilerek normal doğum başlatmak istedi benim doktorum. Öncesinde hiç çatı muayenesi vs yapmadı doğumdan önce yapmıyormuş. Neyse son kez konuştuk ve suni sancı almak istemediğimi belirttim kendisi suni olmazsa sezeryan yapılacağını söyledi ben suniyi kabul etmeyince isteğe bağlı sezeryan yapalım o zaman dedi özel hastane fiyat değişiyormuş isteğe bağlı olunca onu belirtti bende kabul ettim çarşamba gün için konuşmuştuk doktorumla sabah gel demişti tabi ben bi cesaret bekleyemedim ha iki gün ha iki gün geç gittim pazartesi kayıt açtırdım o cesaretle.Hemen yatışım yapıldı o özgüven gitti sonda takıldı ben tırsmaya başladım tabi zaten sezeryandan korkuyorum.çok uzatmadan ameliyathaneye götürdüler beni ortam iyi müzik sohbet muhabbet biraz rahatlattılar saolsunlar ekip çok iyiydi.Doktorum geldi beni görünce şaşırdı tabi erken gelmişsin felan muhabbet ettik tabi o sırada bi ağlama sesi 5 dakika da bebişimi doğurttu doktorum ebe getirdi öptüm kokladım o an çok güzeldi asla unutamam 😍bu arada spinalde çekiştirmeler dışında hiçbirşey hissetmiyorsunuz sonrasında ağrınız olsa bile dayanılmayacak abartılacak bir ağrı olmuyor isterseniz ağrı kesici yapıyorlar sormak istediğiniz varsa elimden geldiğince cevaplarım biraz kısa kestim ama yine de uzun oldu kusura bakmayın 😂hepinizin kolay doğumları olsun inşallah🤲🏻