Kezbanyegin Kızlar göz yakıyor mu bilgisi olan var mı maalesef hepimizin bütçesi mustela almaya müsait değil🤷♀️
aezgi Kezbanyegin canım valla ben makyakmı onla temizliyorumm bebek sampuanları güzel temizliyor cünkü yakıyor evet
Gulbeste Kezbanyegin ya ben ucuz şeylere alıştıeacağım sonra herşey alerjileri oluyor yıkarken de dikkatli olurum diye düşünüyorum
Lacivertli_kelebek Kezbanyegin üni baby kullanıyorum Dalin yegenlerim den biliyorum gözleri kıpkırmızı olurdu yaktığın dan
UrasEgeninannesi Kezbanyegin ben unibaby aldım o yakmıyormuş canım dalin in daha yaktığını söylediler
aezgi Kezbanyegin sen bilirsin canım ınstagramda mühendisinin oğlu diye bir sayfa var bebek ürünlerini inceliyor sampuanları incelediği bir liste var ona bakarak bütcene göre alabilirsin 💕
Lacivertli_kelebek Kezbanyegin kullandık kuzm kendi bebeğime bişey olmadı gözüne falan geldi sıkıntı olnadi
aezgi Ürünlerin icerikleri cok önemli market ürünlerini kullanmamak gerekiyor bence icerikleri kimyasal oluyor
Neslihankk Kezbanyegin valla ben makyajımı bile onunla temizliyorum hiçte göz bakmıyo oğlum 4 yaşında doğduğundan beri dalın kullanıyorum bence mustela gibi o kadar pahalı şampuanlara gerek yok şahsi fikrim. Bebegim doğduğunda da dalin kullanmayı düşünuyorum
HaleMahsen Ben instagramda mühendisinoglu isimli sayfadan inceleyip aldim sampuan detarjan gibi urunleri,bir bakin isterseniz farkli bütcelerde ürünler var belki kendinize uygun bir sey bulabilirsiniz :)
Merveyunus31 Kezbanyegin dalin degil de unibaby alabilirsin kuzun bütçen iyi olsa da herşeyin içinde kimyasal oluyor mutlaka temiz içerikli hicbir kozmetik ürünü yok bende senin gibi dusunugorum gerek yo k cok fazla sakınmaya diye düşünüyorum 🤷♀️
Bahriye06 Kezbanyegin 2 kızımada dalin kullandım yakmadı gözlerini şimdi 3.bekliyorum onada dalin kullanıcam nasipse ben de göz enfeksiyonu geçirmiştim eczacı banada önerdi önce dalinle yıkayıp sonra damla kullandım hiçte yakmıyor
Belmaaa Kezbanyegin canım istesem mustela alırdım ama sonrasında devam edemezdim. Hipp aldım hem uygun hem güzel kokusu yok bebeğimin yüzüne sürmüyorum ama göz de yakmıyor bence fiyatı uygun hep saç hem vücut için. Trendyoldan almıştım bak bence
Melodixxx Kezbanyegin e bebekte baby me var hem fiyatı uygun hemde içeriği temz mühendisin oğlu onaylamştı ama göz yakar mı denemedm yarın onunla bir yüzümü yıkayaym
BirVeraAnnesi35 Kezbanyegin mühendisinoğlunu mutlaka takip edin dalin içeriği açısından önerilmeyen bir şampuan ben şuan ecowell kullanıyorum tamamen organik bir şampuan araştırın derim