Belkisss busetmr birde telefonla randevu almayı deneyin online randevudanda 1hafta öncesnde sürekli takip etmek gerekiyor ben ancak öyle bulabiliyorum 😅
Urazakininannesi Mihre teşekkür ederim sağ olun 🙏🏼 Yalan söylediniz demedim yanlış anlattıysam kendimi hakkınızı helal edin lütfen
sblaltnky Yaa kızlar bende münübe hanıma gidiyodum 🤦🏻♀️ Dün bi arkadaşım ayrılmış dedi bende hastaneyi arayıp teyid ettim izne ayrıldı dedi. Benimde evime yakın Kavaklıdayım daha 2. Muayenemizdi hemde. İlk muayenemi ilknur hanıma oldum sonra tavsiye üstüne münübe hanıma gittim ama şimdi napsam ki yaa 😞
sblaltnky KEmine hastane güzel ve tam teşekkürlü ayrıca yakın bize birinciden ilknur hanıma gidicem sanırım
busetmr KEmine bende kavaklidayim birinci çok yakındı taksiyle bile beş dk eşim olamdan gidip gelebiliyodum çok kötü oldu ya
Cheerfulmom Canım Beylikdüzü’nde Nihan tosun adında bir doktor var kendi özel muayenehanesi var ve tanıyabileceğini en başarılı ve en Güler yüzlü doktor. Doğumu reyap hastanesi yada Beylikdüzü’nde bi hastanede daha vardı orda yapıyor bi araştır istersen çok memnun kalırsın
Cheerfulmom busetmr 300 TL sana uyarsa mutlaka değerlendir. Doğumu da reyap hastanesinde yapıyor kime Nihan tosun diye sorsanız reyapta bilir. Bende Nihan hanımla reyapta yapıcam inşallah. Nihan hanım doğuma 3 reyap 2 alıyormuş.
sblaltnky busetmr karar verdin mi peki ne yapıcağına? Ben hala kararsızım ilknur hanım biraz ciddi işinde başaralı ama bir iki tane onun hakkında yapılan yorumu görünce biraz kararsız kaldım ya 🤦🏻♀️
Kizimveoglumm busetmr canım reyap hastanesi var ben nereida hanıma gidiyorum kendisi cok güzel yüler yüzlü herşeyi anlatır numarasını veriyor gönül rahatlıgı ile tercih edebilirsin 😇
Urazakininannesi Kizimveoglumm canım dediğin doktoru biraz araştırdım herkes memnun. Sana zahmet olmayacaksa eğer hastane hakkında ve ücretler hakkında biraz bilgilendirebilir misin?💐
Urazakininannesi Kizimveoglumm bir ay önce konuşmuştuk bunu ama ne zamandır yazacağım sana Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim haklıymışsın Nereida hanım harika bir doktor. İlk defa bir doktorun yanında kasılmadım sıkılmadım. İnşallah doğumlarımızda bu kadar kolay geçer tekrar çok teşekkür ederim ❤️💐🥰
Kizimveoglumm Urazakininannesi tabiki canım normal dogum 3100 galiba sezeryan 3500 muayene ücreti 125 tl ayrıyetten dışarıdan fotografcı falan kabul etmiyorlar hastanenin fotografcısı var minimum paket 400tl
Urazakininannesi Kizimveoglumm ay canım çok teşekkür ederim içim rahatladı gönül rahatlığıyla gidebilirim artık çok teşekkür ederim🙏🏼💐🥰
Mihre Kizimveoglumm Sezaryen+spinal ne kadar bilginiz var mı? Anestezi için ek ücret alıyorlar mı? Birinci Hastanesinde İlknur hanıma gidecek olan arkadaşlar,lütfen muayenizden sonra doktor hakkındaki fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Kizimveoglumm Urazakininannesi ne demek canım 😇 fiyat olarak gerçekten diğer hastanelere göre cok uygun hastane desen cok iyi zaten hakkımızda hayırlısı olsun nereida hanımamı karar verdiniz kaç haftalıksın cnm