Elifikros Kızlar suyum fazla olduğu için sezeryan doğum olabilir dedi doktor bu durumla karşılaşan var mıı
Melek-0 Elifikros canım benimde fazla aylardır ama bunun sonucu olarak sezeryan demedi doktor sadece erken doğuma sebep olabilir dedi sezeryan olma ihtimalim var benimde ama oda bebeğim iri bebek olduğu için yani sudan değil
Elininanasi Elifikros doktorlar para tuzağiyla yapiyor emin ol.ne alakasi varki yani?tam tersi su az olunca sezaryene alinir.bebek susuz kaalmasin diye.susuz bebek nasil cikacak diye bazilari oyle aliyor.
Melek-0 Elifikros şuan 36 haftalığım canım 35 haftalık kontrolümde 3065 gr boyu 50 cm di bir haftada 300 gram almaya başladı 38 de bile bu şekilde giderse 4 kilo civarı olur dedi o yüzden 40 ı beklemeye gerek olmayabilir bu durumda bir iki haftaya normal doğmazsa sezeryana alırız dedi canım
RuzgarsMommy Aa benim de fazla 1 aydır ama bunun sezeryan ile alakasi yok Eğer artarsa suyun sancın olur bu da erken doğuma sebep olabilir ama olmayada bilir yani Yediklerine dikkat et canım meyve karpuz kiraz sekerli içecekler kes daha artmaz suyun
Elifikros Elininanasi sezeryan ve normal doğum ücreti aynı gittiğim hastanede canım. Suyu fazla olduğu için kafasını kanala sokamayabilir dedi açıklama olarak
RuzgarsMommy Elifikros o dediği suyun az olsa da olabilecek bisey cocuk kanala girmez beklersin falan. Bana hic oyle bisey demedi doktorum hatta ben dedim su fazla olunca kordon dolanırmis falan yok dedi inanma öyle şeylere. Sen yediklerine dikkat et doğuma kadar
RuzgarsMommy Elifikros Sana kalmış bisey canım 4 kilo normal ile zor olacaksa sezeryan da yapabildiğin istiyorsan tabi ki