Miragee Merhaba kızlar oksapar kullanıyorum fakat kollarım mosmor oldu sizde buna Bi çare bulan var mı
Deletedmom424 Miragee canım benim ilk haftalar göbekten deri altı iç kanamam olmuştu mor değil artık göbeğim tamamen siyahtı doktor hafif yan vur dedi. Sonra koluma geçtim Ablam 2 gebeliğinde de full koldan olmuştu. Şimdi 19. Haftadayım çok hafif bazen morarıyor yapacak bir şey yok dedi doktorum
bebegim_28 Miragee 23+3 deyim 4 haftalıkken başladım hala karnımdan yapıyorum bazen morarıyor bazen morarmıyor
MYstryy Miragee ben göbekten vuruyorum yavas yavas batırıp yavas yavas enjkte ediyorum sonrada yavasca cikariyorum acele etmeden . Bu sekilde morarmiyor artik .
Cemos_habes Ben ilk gün göbekten yaptım baya morardi bacagimdan yapiorm bazen morariyor bazen kanıyor bazende hiç iz kalmıyor günü gününu tutmuyor
Cemos_habes Miragee 20.haftamdayim Allah in izni ile bacaktan da zorlanıyorum bazen ama göbeğe göre daha iyi bide koldan yapılıyor ben daha hiç denemedim ama çok az acı oluyormuş bacak ve göbeğe gore
Miragee Deletedmom424 benim çok mor artık insanlar koluna noldu demekten yorulmadı ben açıklama yapmaktan yoruldum bacak acıtır diye vuramıyorum
Deletedmom424 Miragee yağ dokusuna Vurmaya dikkat et. Benim de kollarımı gören soruyordu artık alıştılar 😕
Asilaymomm Miragee canım koldan degıl karından yapmayı dene. Hem acısıda dha az oluo hemde morarsada gornmuor. Ben 32. Haftamdym doktorum doguma kadar karından devam dedi. Hem karından vurmak daha etkili oluyormus
Miragee Asilaymomm göbekte bende agrı ve kasıntı yapıyordu canım doktorda koldan devam et demişti bende 15 haftalıgım
Nur5516 Miragee öncelikle içinde baloncuk oluşuyor onu almanız lazım yani havasını yoksa morartir benmde öyle olmuştu havasını alarak vuruyorum benim doktorum göbekten önermedi karnın gerildikce acır dedi haftada bir sağ sol koldan vuruyoeum arada bacaktan
glsmmc İğneyi yapmadan önce bir dk kadar buz tutarsanız hem acı hissedilmiyor hem de morarma olmuyor ben 12. Haftada başladım ilk başta çok acı oluyordu ve morarıyordu sonra doktorum bu şekilde yaparsan daha rahat edersin dedi gerçekten öyle oldu