Duygu6134 Merhaba hanımlar 33+3 günlük hamileyim bebeğim 1 hafta önden gidiyor kan değerlerim normal çıktı fakat şekerim yüksek çıktı dahiliye doktoru glisemik endeksi içeren gıdalardan uzak durmamı söyledi .. Şekerim sınırda imiş başına gelen var mı varsa neler yediniz düzelmesi için..Teşekkürler
RabiaMG Duygu6134 yukleme yaptirmamismiydiniz. Benim gebelik sekerim var diyetisyen diyet verdi onu uyguluyorum.
Duygu6134 Bebegm42 ben yaptırmıştım normal çıkmıştı sonradan şekerim çıktı bana sorarsan yaptır derim
Dahem Canım benimde şeker yüklemesi sınırda çıktı ekmeği kestim sabah 2 dilim tam buğday 3 ana 3 ara öğün yaptim. Meyve çok yemedim yediysem de yoğurt ve süt le Birlikte yedim.
Duygu6134 Dahem canım ben şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı şekerim sonradan çıktı şekerim bu aralar meyveyi çok yedim komposto falan çok içtim ondandır diye tahmin ediyorum.. Aynen bende daha dikkatli olacağım
Sevgiii_09 Seker yuklemesi bende 4 qun once yaptirdim seker cikti.diyet verdi evde olcmemi soyledi cihazini aldim.gayet normal cikiyo orda neden yuksek cikti anlamadik bizde.diyetede pek uyamiyorum acikcasi istedimi yiyorum olcuyorum cok nirmal cikiyo.
Sevgiii_09 Doktor olc acken 90 ile 120 arasi olmasi lazim dedi tokken 140 alti olmasi lazim.bende acken 70 80 tokken 90 120 arasi.canim sen de bi cihazini al evde olc dur aksi durumda doktora soyle😍
Sevgiii_09 RabiaMG hastanede 180 cikti bitanesi sadece..evde 120 nin ustune cikmiyo.acaba aksamdan sekerli bisi mi yedim qittim hatirlayamiyorumda ondan da yuksek cikabiliyomus.ama benim cok normal
RabiaMG Sevgiii_09 benimde 173 cikmisti ilk yukleme. Diyet yapiyorum evde de siniri buluyor bazen geciyor ama benim. Olabilir banada ebe onceki gun cok sekerli seyler mi yedin demisti. Siz yine dikkat edin olcun doktorunuz ne dicek bakalim😊 benim aletimde fazla olcuyormus hastanede kan aldiklarinda parmaktan denedim 23 fazla cikti benim alette 🤷🏻♀️😊
RabiaMG Duygu6134 anladim canim gecmis olsun. Doktorun diyet falan vermediyse kendin beyaz ekmek, makarna, kavun, karpuz,muz uzak dur bunlardan meyvede sınirli ye yaninda sut veya yogurtla 😊
Duygu6134 Ergi bana doktorum önermişti ona göre diyet vs veriyorlar ben yaptırmıştım normal cıktı sonradan çıktı şekerim
RabiaMG Duygu6134 bende severim canim İnsallah dogumdan sonrada kavun,karpuz olur ve yiyebiliriz sekerimiz duserde 😊