Kbra9396 Bayanlar merhaba bebek baş aşağı döndükten kaç gün sonra Doğum oluyor bilgisi olan var mi ? Herkes bebek döndükten 1hqfta sonra doğum gerçekleşiyor diyo bilgisi olan var ni ?
cptrhb Kbra9396 benim 29. Haftada dönmüştü. Acaba sana döndü değilde kanala girdi falan dmeiş olabilir mi. Çünkü sadece dönmesiyle doğum yakın olmuyor
Marysa Kbra9396 29 da döndü benimki.. 35 olduk kanala girmiş veya Doğum yakın demedi hiç.. belki de sizinki kanala girmiştir🤷♀️
Bsrlmnemr Kbra9396 ilk defa duydum. 27. Haftada döndü 32+1 olduk bişi yok yani. Doktora ben de korkup sordum kanala girmemiş ki baş aşağı dönmüş demişti doğum başlaması için kanala girmesi gerekir diye biliyorum
ElifOncul Olur mu hic benim 30da dondu bas asagi pozisyona ki genelde o civarlarda donuyor. Dogum falan baslamiyor yani 🤷🏼♀️
Kbra9396 cptrhb normalde bu hafta içim sezeryan günü verecekti kontrol e gittim kontrol esnasında bebek döndü oda normal olucak 2 haftan var dedi
cptrhb Kbra9396 Kaçıncı haftadasın ki. Muhtemelen haftan geldiği için söylemiştir onu. Çünkü erken dönebiliyor ama doğum olmuyor. O aşağıda görmüştür bebeğini pozisyonunu almıştır haftanda yaklaşmıştır ondan demiştir öyle
Cansummm Kbra9396 benim 26. Haftamdan beri bebeğim baş gelişli yani doğum pozisyonunda son haftaya kadar böyle de olabilir dedi doktorum arada dönedebilir dedi. Kanala girmedikçe doğum pozisyonunda olması sorun değil.