Eda_zafer_1 dilanabrinc 12 haftadan sonra doktorum boyatabılırsın dedi boyattım cnm bende 2 kere inoayla.
Marysa dilanabrinc dr um emzirirken dahi yasak dedi. Kimyasal sonuçta. Organik boya diye bişey yok. Bence boyatmayın ☹️
dilanabrinc cptrhb Herhangi bir sakıncası var mı ben boyatılmaz biliyordum canım ,doktorlar pek tavsiye etmiyor
cptrhb dilanabrinc Ben doktora sormuştum canım 3 aydan sonra tabiki boyatabilirsin dedi. Amonyaksız boya alıyorum kokusu falan olmuyor zaten. Zaten ispatlanmıl bir zararı yok. Tedbir olsun diye ilk 3 ay boyatmayın diyorlar
dilanabrinc cptrhb Ben şuan 2 aylık hamişim ❣️3 aydan sonra Ombre zararlı olur mu ki düz boyamı yaptın sen canım
cptrhb dilanabrinc Ombre için birşey söyleyemem sen onu yine doktoruna sor ben düz boya kullandım. Ombrede belki açıcı yoğun kimyasal kullanırlar onlar sakıncalı olabilir
cptrhb Nagihan88 Garnier Olia kullanıyorum ben hep hamilelikten öncede kullanıyodum. Hafif oluyor kokusuz amonyaksız yakıcı yoğun kimyasal yok içinde bide doğal yağlar var. Çok memnunum.
Seher87 Bnm Dr um da mecbursan 20 haftadan sonra dedi.izin vermedi saçlarım siyah beyaz kahve bakır…her telden var masallah 😄
Bsrlmnemr dilanabrinc 9 ay yasakladı benim doktorum. Altını boyatıyorum üstünü boyatmıyorum yok doğal boya falan deme bana sakın bunlarla gelme demişti 🤭