yaseminnn54 Biz de burdayıız,bugün tam 16 haftalığız 🤗 Tahmini doğum 20 Ekim gösteriyor mayısın 28 inde kontrolümüz var nasipse bakalım ponçiğimiz bize kendini gösterecek mi bu kontrolde 🤗
gulcehrem1 Seda21 inşAllah hayırlısıyla öğrenirsin cnm Rabbim bize bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 💕
BetlKurtToker 17+1 💕 dün doktorumuz kız dedi ama birdahaki ay daha net söylerim dedi sizce değişirmi ya dayanamayıp ilk defa alışveriş yaptım 🤦🏼♀️
Kbrazcan BetlKurtToker heran herşey olabilir canım 😂 bizim 13 de çok net belliydi erkek olduğu görmüştük biz bile 16 da gittik kız dedi 😂
BetlKurtToker Kbrazcan erkek de oluyor öyle şeyler ama kız da bacak arasına bile baktı hiç bir cıkıntı yok dedi birde artık 17 haftalık ya dogrudur dedim 😂
Kbrazcan BetlKurtToker bizimde 13 de erkek dedi 16 da kız dedi ama yanılma payı bıraktı yine napıcağımı şaşırdım🙊
Hulyarecep Bizede 14+3 de %80 kız görüyorum dedi ama 2 hafta sonra net görürüz o zaman söylerim ona göre hazırlıklara başlaya bilirsiniz dedş yanılır mı acaba bende dayanamayıp minnoş ayakkabılar aldım cinsiyet partisi bile yaptım 😅😅
BetlKurtToker Hulyarecep bana dr bile erkekte olsa yanılma olabiliyor kordon dan ama kızda bacağını bile açtı gördü yani inşallah yanılmazlar boşuna almış olmayız😂
Hulyarecep BetlKurtToker canım senin bayağı olmuş açmışsa bacağı nettir benim doktor açıklama yapmadı açtı mı açmadı mı ben Bilmiyorjm bile 😅😅 sanmam ama değişmez bebişler